|  | 

Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huis

Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huisVriesverse kwaliteitsproducten direct aan huis. De hoogste kwaliteit, de beste service.

De hoogste kwaliteit
Met diepvriesproducten hebt u "versheid op voorraad". Door de bewezen schokvriesmethode zorgen wij ervoor dat de waardevolle voedingsstoffen beter bewaard blijven en dat de kwaliteit van onze producten optimaal behouden blijft.

De beste service
Persoonlijk, stipt, gemakkelijk – dat is bofrost*! Wij leveren u met onze populaire ijs- en diepvriesspecialiteiten diepgevroren versheid en genot, direct bij u thuis.

Zo werkt het
U bent een nieuwe klant en wilt iets in onze onlineshop bestellen? Maak dan eenmalig een persoonlijke gebruikersaccount aan op onze site. Uw 'Mijn bofrost''-account biedt u heel wat voordelen: persoonlijke memolijsten, een online-bestelhistoriek en de mogelijkheid om uw verkoper een bericht te sturen. Uitsluitend voor geregistreerde gebruikers! Zo kunt u uw gebruikersgegevens en bestellingen op een handige en eenvoudige manier beheren.

  • Hoogste kwaliteit
  • Beste service
  • Persoonlijk
Direct naar Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huis
maaltijden & boodschappen Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huismaaltijden & boodschappen Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huismaaltijden & boodschappen Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huismaaltijden & boodschappen Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huismaaltijden & boodschappen Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huismaaltijden & boodschappen Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huismaaltijden & boodschappen Bofrost: Maaltijden vriesvers aan huis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Lansingerland, Limburg, Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid vriesvers
Maaltijd-typen
Glutenvrij, Lactosevrij
Assortiment

Zie online catalogus.

Frequentie
Wekelijks, Maandelijks, Anders
Opties bezorgmogelijkheden
Op afspraak
Bezorgmogelijkheden toelichting

Uw bofrost*-verkoper is flexibel en levert uw bestelling stipt en gratis op de gewenste leverdatum.
Eens per 3 weken bezorging diepvriesproducten., in blokken van 2 uur.

Bofrost

Meer dan gewone diepvriesproducten. Vriesverse producten kopen in de bofrost webshop: 24 uur op 24 per dag, 7 dagen op 7 is onze webshop geopend. Direct kopen via internet de klok rond is voor velen reeds normaal. Alledaags shoppingplezier via internet hoeft niet te stoppen bij de inhoud van de koelkast. Naast de meest geliefde diepvriesproducten uit Nederland biedt bofrost* ook de beste kwaliteit uit andere Europese landen als Italië, Spanje of zelfs uit Azië.  Nuttige adviezen, tips en informatie over koken en gezonde voeding verrijken het aanbod in de bofrost* webshop.

van € 6,75 tot € 10,05
per maaltijd
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.