|  | 

Attent bezorgservice boodschappen

Attent bezorgservice boodschappenBezorgservice voor de boodschappen die u bij uw Attent supermarkt doet.

De Attent formule maakt onderdeel uit van de SPAR organisatie. De Attent-ondernemer exploiteert zijn vestiging veelal in dorpen en vakantiegebieden. Attent kent 2 formules namelijk Attent Super in de buurt voor (kleine) dorpen en wijken en Attent Super op vakantie voor op vakantieparken en vakantiegebieden. Ook heeft Attent zo’n 20 vestigingen die in samenwerking met stichtingen worden geëxploiteerd. In deze winkels zijn medewerkers actief met een verstandelijke beperking. De winkels worden gerund door bedrijfsleiders die in dienst zijn van de stichting en opgeleid zijn om de medewerkers te begeleiden.

  • Betrokkenheid buurt
  • Persoonlijke aandacht
  • Hoge service
Direct naar Attent bezorgservice boodschappen
maaltijden & boodschappen Attent bezorgservice boodschappen

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Alphen aan Den Rijn, Alverna, Amsterdam, Andijk, Austerlitz, Baarn, Barchem, Barger-Compascuum, Belt-Schutsloot, Bergharen, Borssele, Breskens, Burgh-Haamstede, Cadzand, Castricum, De Pollen, Echten, Emmer-Compascuum, Ermelo, Espel, Ezinge, Halle, Hank, Heinenoord, Hilvarenbeek, Hilversum, Hoek van Holland, Hoenderloo, Kilder, Kortgene, Kwadendamme, Lewedorp, Lippenhuizen, Lonneker, Lutten, Maastricht, Marienberg, Mechelen, Naarden, Nederhorst Den Berg, Neerkant, Nieuwlande, Nieuwolda, Noordscheschut, Oldeberkoop, Oldehove, Oosternijkerk, Oostkapelle, Ovezande, Poortvliet, Renesse, Roosteren, Scheveningen, Schijf, Schoondijke, Stampersgat, Standdaarbuiten, Tolkamer, Tollebeek, Tuk, Tweede Exloermond, Valburg, Vierhouten, Vogelwaarde, Wergea, Wervershoof, Westdorpe, Workum, Zuilichem, Zundert, Zutphen, Zwartewaal
Type maaltijdvoorziening
Bezorging boodschappen
Frequentie
Dagelijks
Extra kosten per bestelling
€ 0,00

SPAR

SPAR is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Met ca. 12.500 winkels in 44 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt. Onze winkels hebben een uitgekiend (vers) assortiment voor elk moment van de dag. Je vindt het bij SPAR!

Nederland telt ruim 240 zelfstandige SPAR winkels, gerund door ondernemers. Zij doen er iedere dag alles aan om het jou gemakkelijk te maken. Ook de Attent formule is onderdeel van SPAR. Bovendien maken zo’n honderd neutrale winkels gebruik van ons logistieke proces van inkoop en distributie.

Kamer van Koophandel: 
088 445 7777
Rechtsvorm: 
BV
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.