|  | 

Aan-Z Maaltijdvoorziening

Als u niet meer mobiel bent en niet langer in staat bent om zelf te koken, kan Tafeltje-dek-je een oplossing bieden. De maaltijden worden lokaal klaargemaakt en rond de middag warm thuisbezorgd door vrijwilligers. Die vrijwilligers hebben hierin een belangrijke functie: ze komen langs, helpen eventueel om de verpakking te openen of maken een klein praatje.

  Direct naar Aan-Z Maaltijdvoorziening

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Sint Laurens, Terneuzen, Zeeuws-Vlaanderen
  Type maaltijdvoorziening
  Bezorging kant-en-klaar
  Soort maaltijden
  Bereid warm
  Frequentie
  Dagelijks, Enkele keren per week
  Bezorgmogelijkheden toelichting

  De maaltijden worden bezorgd van maandag tot en met vrijdag, ook op feestdagen (behalve in Kaprijke). In enkele dorpen worden warme maaltijden ook in het weekend bezorgd. 

  Extra kosten per bestelling
  € 0,00
  Voorwaarden

  Deze dienst is bedoeld voor mensen die omwille van hoge leeftijd of door lichamelijke, psychische of andere sociale omstandigheden niet zelf voor een warme maaltijd kunnen zorgen en nergens anders kunnen gaan eten.

  Aan-Z

  Aan-Z is een grensoverschrijdend openbaar lichaam (GOL) voor sociaal werk aan beide zijden van de landsgrens tussen België en Nederland. Het werkgebied strekt zich uit over de gemeenten Assenede, Kaprijke, Sint- Laureins en Wachtebeke aan de Belgische kant en de gemeente Terneuzen aan de Nederlandse zijde.

  In de Vlaamse gemeenten is het werk vooral gericht op volwassenen (55+) en in de gemeente Terneuzen richten we ons tot alle burgers van 0-100 jaar.

  We versterken de eigen kracht van mensen, organisaties en buurten, stemmen hierbij af en werken aanvullend op wat andere organisaties en verenigingen bieden. Indien noodzakelijk coördineren of bemiddelen we, in andere gevallen initiëren we vernieuwing en verandering.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.