|  | 

3B Diner: Maaltijdbezorging aan huis

3B Diner: Maaltijdbezorging aan huisAmbachtelijk vers bereidde maaltijden. Met bezorging op vaste dagdelen met vaste chauffeur.

3B Diner is een maaltijdservice die al geruime tijd actief is met de bezorging van kant- en klare maaltijden aan particulieren, instellingen en bedrijven.

3B Diner is in een grote regio actief met het bezorgen van maaltijden aan huis. De regio Oostland (Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk, Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw), maar ook in groot Rotterdam, de regio Breda / Oosterhout en de Krimpenerwaard. Kortom wij zijn de maaltijdservice van Rotterdam. Vrijwel dagelijks wordt dit leveringsgebied verder uitgebreid.

3B Diner maaltijdservice is een logische combinatie van de wens van steeds meer ouderen om zo lang mogelijk zelfstandig te blijven wonen en de jarenlange ervaring van De Jong Diepvries BV in de bezorging van diepvries producten.

  • Ambachtelijk
  • Vaste bezorging
  • Vers
Direct naar 3B Diner: Maaltijdbezorging aan huis
maaltijden & boodschappen 3B Diner: Maaltijdbezorging aan huis

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Noord-Brabant, Utrecht, Zuid-Holland
Type maaltijdvoorziening
Bezorging kant-en-klaar
Soort maaltijden
Bereid warm, Bereid vriesvers
Assortiment

Aangegeven prijs per maaltijd is de gemiddelde prijs.
100 Hoofdmaaltijden in het assortiment.

Minimale afnameplicht
6 maaltijden per bestelling
Frequentie
Anders
Bezorgmogelijkheden toelichting

De maaltijden worden wekelijks op een vaste dag door een vaste chauffeur aan huis afgeleverd. De maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in de oven of magnetron. De chauffeur zal ze tot in de keuken bezorgen en kan u tips geven over het opwarmen van de maaltijden. Het is mogelijk contant af te rekenen met de chauffeur of automatisch af te laten schrijven van uw rekening. Zo hoeft u niet te veel geld in huis te hebben.

Extra kosten per bestelling
€ 0,00

3B Diner

Service gerichte organisatie al meer dan 60 jaar actief in de voedingsbranche.

3B Diner is een dochter onderneming van De Jong Diepvries B.V. uit Bergschenhoek. Dit is een zelfstandige groothandel die al meer dan 60 jaar gespecialiseerd is in het leveren van diepvries producten aan de institutionele markt.

€ 5,45
per maaltijd
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.