|  | 

Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaar

Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarMet de verplaatsbare watermist nozzle kunnen we mensen die een onvermijdelijk groter risico hebben op brand toch brandveilig maken. Zeker belangrijk als dit risico op brand ook nog eens gecombineerd wordt met verminderde zelfredzaamheid.

Denk bij de risicogroep aan ouder wordende rokers met brandgaatjes in kleding en meubilair en (brand)onveilig gedrag in het algemeen.

In de praktijk en in tests is aangetoond dat de elektronisch geactiveerde watermist (gedwongen) verblijf in een brandruimte overleefbaar maakt. Een anderszins onvermijdelijk brandgevaarlijke situatie wordt zo toch goed overleefbaar voor de bewoner zelf, de omwonenden en de (burger)hulpverlener of BHV-er.
De multi criteria brandmelder van het systeem geeft zeer betrouwbaar maar snel na het ontstaan van een brand een signaal waarop de watermist de kamer zal vullen om zo de hete en giftige rook, en uiteindelijk het vuur te bestrijden.

De optionele doormelding van de brandmelding kan naar wens overal naartoe worden gestuurd, in de wetenschap dat er voldoende tijd is om veilig en effectief te komen assisteren. De brand is immers vanaf vlak na het ontstaan bestreden.

Prijsindicatie: vanaf € 5.440,- incl BTW

  • onvermijdelijke
  • brand
  • overleefbaar
Direct naar Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaar
Klussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaarKlussen huis & tuin Verplaatsbare watermist nozzle, maakt een onvermijdelijke brand overleefbaar

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Nederland
Type klus
Hulpmiddelen, Brandveiligheid
Spoedhulp mogelijkheid
Nee

Q-Fog | NATER Gas & Vloeistofsystemen b.v.

NATER ontwerpt en levert complete pompsystemen. NATER is Benelux-vertegenwoordiger van een selecte groep topmerken die tezamen de basis vormen van ons omvangrijke leveringsprogramma:

  • slimme brandblus methodes en produkten;
  • slimme gas en/of vloeistofsystemen;
  • pompen en systeemcomponenten.

Statutaire naam: 
NATER Gas & Vloeistofsystemen B.V.
Kamer van Koophandel: 
29049541 - 18517889
Rechtsvorm: 
BV
Beoordelingen
Er zijn nog geen beoordelingen
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.