Een betrouwbare partner bij het behoud van zelfstandigheid

behouden zelfstandigheid[Gastbijdrage] Al meer dan 120 duizend mensen maken gebruik van de producten van LifeWatcher. De nauwkeurige locatiebepaling, eenvoudige bediening en Nederlandse helpdesk maken LifeWatcher een betrouwbare partner bij het behoud van zelfstandigheid.

Veiliger met een noodknop

Onze noodknop ouderen vergroot uw veiligheid. Het stelt u in staat snel hulp in te roepen in het geval van een noodsituatie, zoals plotseling onwel worden, een val of een ander ongeval. Met onze noodknop, de “LifeWatcher button”, kunt u met één druk op de knop contact maken met familie, zorgverlener of een andere hulpdienst. Zo is hulp altijd dichtbij.

Behoud van zelfstandigheid

Onze noodknop is een waardevol hulpmiddel. Het helpt u veiliger te voelen en stelt u langer in staat om thuis te blijven wonen. U staat immers altijd in contact met mensen die u kunnen helpen. De button heeft zowel binnen als buiten een zeer nauwkeurige locatiebepaling. Een veilig gevoel, of u nu thuis bent of op stap gaat. Ook kunt u de knop gewoon om houden als u doucht.

Het gebruik van persoonsalarmering is ook voor uw familie en vrienden een geruststellend idee. Ze weten altijd waar u bent en dat u altijd contact kunt opnemen als er iets gebeurt.

SOS button als noodknop

U heeft geen technische kennis nodig om onze SOS button te bedienen. De LifeWatcher Button is het meest eenvoudige alarmtoestel. Door de grote SOS-knop drie seconden in te drukken, belt het toestel uw hulpverlener en kunt u praten via de button. Het alarm is krachtig in zijn eenvoud. Met slechts het alarmeren en het aflezen van de datum en tijd is hij heel simpel in het gebruik.

Keuzehulp Personenalarmering >>

Naast de gewone LifeWatcher SOS Button, is er ook de LifeWatcher SOS Button Pro. Door Bluetooth- positiebepaling is hij zelfs tot op kamerniveau nauwkeurig. Ook biedt de Pro extra veiligheid door valdetectie.

Vrijblijvend op proef

Wilt u eens vrijblijvend de noodknop proberen? LifeWatcher biedt u de mogelijkheid om de button 14 dagen op proef te nemen. Besluit u de button aan te schaffen, dan krijgt u maar liefst 24 maanden garantie. De LifeWatcher SOS Button is verkrijgbaar voor €149,95. De SOS Button pro is verkrijgbaar voor €179,95. Beide inclusief €9.95 beltegoed.

Meer info behoud van zelfstandigheid

Meer informatie over onze producten en behoud van zelfstandigheid, vindt u op onze website.

lifewatcher

[Gastauteur en foto Behoud van zelfstandigheid:] LifeWatcher, Nederlands leverancier van betrouwbare, kwalitatieve en veilige personenalarmering, eerlijk en scherp geprijsd.

Ontvang gratis updates zoals dit artikel over behoud van zelfstandigheid
Klik HIER en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: