diensten-lansingerlandNieuw digitaal platform in de maak voor zelfstandig wonen tot de hoogste leeftijd in Lansingerland.

Onlangs is de gemeente Lansingerland een samenwerking aangegaan met het digitale platform Alleszelf.nl. Samen gaan wij voor langer en beter zelfstandig wonen tot de hoogste leeftijd. Dat doen wij door het ontsluiten van informatie op Alleszelf.nl voor oudere inwoners, mantelzorgers en hulpverleners in Lansingerland.

De gegevens van de meeste diensten worden aangeleverd door de gemeente Lansingerland en momenteel via navraag onder deze aanbieders uitgebreid door Alleszelf.nl.

Inwoners kunnen op het platform per categorie, zoals vervoer, maaltijden, begeleiding en gezelschap, fijn en veilig wonen, zoeken welke dienstverlener wat aanbiedt. De diensten speciaal voor inwoners van Lansingerland zijn vanaf 8 mei 2017 op Alleszelf.nl compleet beschikbaar. Op deze dag vindt ook de officiële opening door de gemeente plaats.

Meer weten?

Lees hier de aankondiging van de gemeente Lansingerland. Meer informatie over ‘social enterprise’ Alleszelf.nl leest u hier.

Voor contact, mail naar info@alleszelf.nl of gebruik dit formulier.

 

Partner Alleszelf.nl Gemeente Lansingerland

Partner van Alleszelf.nl

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: