Maak Alleszelf.nl bekend in Lansingerland.

Goed voor ouderen en goed voor u.

Alle middelen zijn hier direct voor u beschikbaar als download. We bieden ze aan reguliere pdf en als pdf met een 3 mm-aflooprand. Hiermee kunt u bij elke drukker terecht. Ook wij kunnen uw drukwerk verzorgen.

 


 

Banner voor uw website

Onderstaande banners kunt u gebruiken om op uw website te plaatsen. Er is een horizontale en verticale variant; u kunt ze kleiner maken naar eigen behoefte. Tip: zorg ervoor dat de afbeeldingen linken naar https://www.alleszelf.nl/lansingerland

promotie lansingerland

promotie lansingerland

 


 

Basistekst

Onderstaande tekst kunt u in uw nieuwsbrief, op uw website of in social media gebruiken. Uiteraard aan te passen aan uw huisstijl en aanbod.

Alleszelf.nl houdt ouderen in Lansingerland zelfstandig

Vanaf mei 2017 kunnen ouderen in Lansingerland via Alleszelf.nl langer zelfstandig blijven wonen door goede toegang tot de belangrijkste diensten. Via Alleszelf.nl/Lansingerland kunnen ze direct gebruik maken van ondersteuning zoals maaltijden, klussen in huis en tuin, alarmering, thuiszorg en vervoer. Het platform in Lansingerland wordt mogelijk gemaakt door de gemeente Lansingerland.

Diensten zelf regelen in Lansingerland

Ouderen wonen langer zelfstandig en kunnen gebruik maken van veel diensten. Helaas kennen veel ouderen, hun netwerk en hulpverleners deze diensten niet. Ook weten ze de diensten vaak niet te vinden. In Lansingerland brengt Alleszelf.nl hier verandering in. Op één plek vinden ouderen administratieve diensten, huishoudelijke hulp, informatie en advies, klussendiensten voor huis en tuin, maaltijden, personenalarmering, ontmoeting en persoonlijk contact, thuiszorg, vervoer en zorgcoördinatie. Bij de start zijn al meer dan 80 diensten vermeld, die gebruikers eenvoudig en direct kunnen vinden, vergelijken en gebruiken.

Een doorbraak realiseren

Alleszelf.nl is een nieuw digitaal platform dat het complete aanbod voor ouderen en hun netwerk toegankelijk maakt. De ambitie is om dit platform beschikbaar te maken in heel Nederland. Op die manier wil Alleszelf.nl een doorbraak realiseren in de toegang tot diensten voor zelfstandig wonende ouderen. Net zoals mensen op Booking.com hotels en op Funda koopwoningen kunnen vinden, zo wil Alleszelf.nl het mogelijk maken dat ouderen, hun netwerk en hulpverleners gemakkelijk de diensten kunnen vinden die bij hun wensen passen en in hun eigen omgeving beschikbaar zijn.

Primeur met kiezen voor eigen kracht

De primeur van een nieuw zoeksysteem van Alleszelf.nl geldt voor Lansingerland. We bieden hiermee slimme keuzemogelijkheden voor ouderen en de kans om op eigen kracht zaken organiseren. Met het nieuwe keuzemenu voor diensten kunnen bezoekers van Alleszelf.nl aanklikken wat zij belangrijk vinden en wordt alleen de dienst die past, getoond. Zo is onder andere selectie mogelijk op prijs, type en locatie.

 


 

Poster A3-formaat

promotie lansingerland

Deze poster is er in de volgende types:

 


 

Flyer A5-formaat

promotie lansingerland    

Deze flyer is er in de volgende types:

 


 

Ansichtkaart A6-formaat

promotie lansingerland

promotie lansingerland

Deze ansichtkaart is er in de volgende types:

 


 

Algemeen logo Alleszelf.nl

 

vierkant rgb

 


 

Gebruik van de middelen

Alle digitale middelen staan kosteloos ter beschikking. U kunt ze vrijelijk downloaden, verspreiden en gebruiken. U kunt ze zelf afdrukken, ze elders laten afdrukken of ze via ons laten afdrukken.

 


 

Bestellen via Alleszelf.nl

U kunt bovenstaande middelen zelf (laten) afdrukken, maar ook via Alleszelf.nl bestellen. We maken graag een offerte op maat. Vraag het ons via een mail aan service@alleszelf.nl. U hoort snel van ons!

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: