Veilig thuis Personenalarmering - nieuwVoor het eerst in Nederland kunt u het aanbod van personenalarmering zelf vergelijken. Dat kan met het complete overzicht personenalarmering dat Alleszelf.nl publiceert. U krijgt informatie over toepassing, kosten, functies en kwaliteit. Ook kunt u direct contact leggen met aanbieders. Op deze manier kunt u makkelijker, beter, zelfstandiger en veilig thuis blijven wonen.

Een veilig gevoel

Mensen op hoge leeftijd voelen zich soms minder veilig. Bijvoorbeeld omdat ze alleenstaand zijn en bang zijn om te vallen en niet meer overeind kunnen komen. Of ze hebben klachten die tot onverwachte benauwdheid, duizelingen of angst kunnen leiden. In dit soort situaties is het niet altijd mogelijk via de telefoon andere mensen te alarmeren. Dan is het een veilig en prettig idee dat er andere manieren zijn om eenvoudig direct hulp te kunnen inschakelen. Dat kan via personenalarmering.

Veilig thuis met alarmering

In de speciale categorie en pagina personenalarmering van Alleszelf.nl maakt u kennis met de verschillende personenalarmeringsdiensten- en producten.

Overzicht, inzicht, kiezen en contact

Naast inhoudelijke informatie over personenalarmering krijgt u per dienst overzichtelijke informatie over prijs, type, werkwijze, functies en kwaliteit. Ook kunt u direct contact opnemen met de aanbieder(s) van uw keuze. Veilig thuis. Makkelijker kunnen we het u niet maken!

 Zoek en vind hier uw personenalarmering op Alleszelf.nl >>  

Deel dit artikel
Een reactie op “Veilig thuis wonen? Vergelijk en kies nu uw alarmering
 1. Gertrude Lok schreef:

  Kent u dit initiatief al?

  Een polsband, zonder abonnement. Werkt overal, ook buiten en verder van huis.
  Komt sowieso op de markt, de Kickstarter campagne is slechts voor extra features in het netwerk (ook via GSM ipv Wifi).
  Detecteert of je valt en alarmeert zelf.

  https://www.kickstarter.com/projects/1538289818/assure-a-revolutionary-personal-monitoring-and-ale

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: