Vakantieparken voor een weekendje weg met zelfs 55+ korting

vakantieparken[Gastbijdrage:] Ouder worden heeft zo zijn voordelen. Zo krijgt u op veel vakantieparken zelfs al 55+ korting bij het boeken van een accommodatie. Ook komen u allerlei extra’s en voordelen tegemoet. Ook om laagdrempelig de omgeving te verkennen. U mag dan wel een respectabele leeftijd aangetikt hebben, actief bent u nog steeds. Misschien zelfs wel avontuurlijker dan ooit tevoren, je bent immers zo oud of jong als je jezelf voelt, nietwaar? Ons kikkerlandje leent zich perfect voor een actieve vakantie. We nemen u mee langs de voornaamste voordelen:

Vakantieparken in mooie gebieden

Nederland is prachtig. Er zijn tal van mooie streken die zich uitstekend lenen voor inspirerende natuurwandelingen en fietstochten. Denk aan de uitgestrekte Veluwe, de Loonse en Drunense Duinen, het Waddengebied of het Grevelingenstrand in Zeeland. De mogelijkheden zijn eindeloos. Trek uw stevige stappers aan of hop in het zadel en ga op expeditie. Met de E-bikes van tegenwoordig trapt u zo een eind weg en is ‘wind tegen’ of ‘een heuvel op’ geen ding meer.

Leuke uitjes

We noemden het al: als u als senior eropuit trekt, geniet u op de leukste plekken van allerlei extra’s. Zo bieden diverse musea, dierentuinen en pretparken toegangskorting. Het Rijksmuseum in Amsterdam, Madurodam in Den Haag, Burgers’ Zoo in Arnhem, Diergaarde Blijdorp in Rotterdam en de Efteling zijn enkele bekende voorbeelden. Ook Thermae 2000 in Valkenburg en de Zwaluwhoeve in Hierden verwelkomen senioren met aantrekkelijke voordelen. Combineer uw weekendje weg dus vooral met een van deze uitstapjes.

Voordelen van een eigen huisje

Op een vakantiepark verblijft u natuurlijk in een eigen accommodatie. Zo hoeft u met niemand anders rekening te houden en bent u vrij om te gaan en staan. Waar en wanneer u maar wilt! Ideaal voor als u graag uw eigen plan trekt. Kies zelf om welke tijd ’s ochtends de wekker gaat, onderneem uw favoriete dagactiviteiten en pimpel ’s avonds met een nachtmutsje op het terras of bij de open haard. Comfort en genot gaan heel makkelijk hand in hand.

sauna vakantieparken

Aangepaste bungalows

Bent u wel actief maar misschien niet meer helemaal goed ter been? Ook dan kunt u zorgeloos een weekendje weg. Veel vakantieparken beschikken namelijk over aangepaste bungalows waar extra comfort een vanzelfsprekendheid is. Zo zijn de stulpjes breder en bevinden de slaapkamer en badkamer zich op de begane grond. Ook zijn er faciliteiten als een douchezitje en een verhoogd toilet met extra beugels aanwezig in de badkamer.

Kortom, vier het ouder worden, claim uw speciale kortingen en geniet van weekendjes weg in eigen land! Wordt het toch wat lastiger? Lees dan hoe u de benodigde thuiszorg in Nederlandse vakantieparken kunt ontvangen. Of lees over singlereizen als u alleen op vakantie wilt gaan op hogere leeftijd.

Meer ontmoetingsgelegenheid zoeken en vinden >>

Uw ervaring met vakantieparken

Heeft u nu meer zicht op de mogelijkheden? We horen graag uw ervaring met het boeken en genieten van de vakantieparken die Nederland biedt. Ook of u aanloopt tegen bepaalde toegankelijkheidssituaties. Er is immers altijd ruimte voor verbetering. Geef uw tip dan hieronder weer. Alvast veel vakantieplezier in eigen land!

vakantieparken nederland[Gastauteur:] Parkvakanties is vakantiepark-expert voor in Nederland. Zij bieden online een compleet overzicht aan van vakantieparken en bungalowparken in Nederland. Maar ook daarbuiten! Zo is het eenvoudig vakantieparken zoeken, bekijken en vergelijken inclusief alle parkaanbiedingen.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over vakantieparken?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: