stempel-nav-large

3 t/m 7 oktober 2016

Fijn dat u wilt meehelpen om diensten voor ouderen te verzamelen. Samen met andere ouderen in heel Nederland helpt u op die manier ouderen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te laten wonen. U kunt meteen aan de slag via deze pagina of onderstaande toelichting lezen. Hebt u daarna nog vragen? Kijk bij de veelgestelde vragen.

» Meteen diensten doorgeven

1. Digitaal vaardig

De Nationale Alleszelf.nl Vulweek 2016 is bedoeld voor digitaal vaardige ouderen en anderen; voor iedereen die goed is in het zoeken en vinden van informatie op internet en eenvoudige internetformulieren kan invullen. (Bent u niet zo handig met de computer? Geen nood, kijk hier voor andere manieren om Alleszelf.nl te helpen.)

2. We gebruiken een formulier

Om alle informatie goed te kunnen verwerken, vragen wij u per dienst en per aanbieder een invulformulier in te vullen. U vindt dit formulier hier en kunt het zo vaak invullen als u wilt.

3. U zoekt gegevens

Voor de verschillende diensten zoekt u de volgende gegevens op: naam, telefoonnummer, website,  e-mailadres en gemeente(n) waar de aanbieder actief is. U kunt aanbieders doorgeven die u kent, maar u kunt ook zoeken naar andere aanbieders, zodat we zo compleet mogelijk kunnen zijn. U kunt zoeken in uw eigen omgeving, maar het mag ook in andere gebieden van Nederland. We ontvangen graag zoveel mogelijk gegevens! Als u op Google zoekt, kunt u de naam van een gemeente combineren met een soort dienst en vanuit dat resultaat zoeken naar de informatie van een aanbieder. Door in Google bijvoorbeeld in te typen: Thuiszorgwinkel Amsterdam krijgt u zoekresultaten over thuiszorgwinkels in Amsterdam. Dit kunt u voor elk soort dienst en elke gemeente in ons land doen. Meer handige zoektips vindt u hier.

4. U vult in

Op het formulier vult u de door u gevonden gegevens per dienst en per aanbieder in. Door op de knop “Deze dienst doorgeven aan Alleszelf.nl” te drukken, stuurt u deze naar ons toe. Daarna kunt u nieuwe gegevens van een volgende aanbieder doorgeven en dit zo vaak herhalen als u wilt. Als u daarna klaar bent met het aanleveren van gegevens, dan drukt u op de knop “Klaar met doorgeven van informatie” en kunt u uw deelname beëindigen.

5. Einde op vrijdag 7 oktober 2016

U hebt tot en met vrijdag 7 oktober 2016 de tijd om zoveel mogelijk aanbieders aan ons door te geven. U kunt dit op eigen gelegenheid doen en kunt hier terugkeren zo vaak u wilt. Na sluiting zullen wij alle gegevens verwerken, op Alleszelf.nl plaatsen en de aanbieders uitnodigen om meer informatie over hun diensten bekend te maken. Als u bij afsluiting uw e-mailadres aan ons doorgeeft, dan zullen wij u hierover uiteraard op de hoogte houden.

» Ga direct naar het invulformulier.

Hartelijk dank en veel succes!

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: