Alles zelf: ook zelf opstaan uit een stoel

zelf opstaan uit een stoel[Gastbijdrage] Bent u toe aan een nieuw ameublement in de woonkamer? Dan is het wellicht tijd om ook eens vooruit te denken. Nu gaat u nog soepel zitten en weer staan, maar het kan zomaar zijn dat dat in de komende jaren verandert. Door daar nu alvast goed over na te denken, kunt u voorkomen dat u in de toekomst weer op zoek moet gaan naar nieuwe meubelen. Zelf opstaan uit een stoel is wel zo plezierig, zeker op uw verjaardag!

Een bank naar uw wensen

Het is en blijft een van de lastigste zaken om voor te winkelen: een bank. Dat komt vooral door twee dingen: een bank is een flinke uitgave én het is nogal een object in uw woonkamer. U moet dus 100% tevreden zijn over de bank. Niet alleen over het uiterlijk, maar ook over de vulling, de hoogte van de poten en de mate waarin de bank verstelbaar is. Even naar de winkel voor een nieuwe bank is dus gemakkelijker gezegd dan gedaan. U kunt al wel een voorselectie maken door online te kijken naar de verschillende mogelijkheden. Zo kunt u alvast bepalen welke bank u mooi vindt en op welke manieren deze is aan te passen voor nog meer comfort. De mensen van Zitmaxx helpen u graag om de beste bank voor u samen te stellen.

Kies een relaxfauteuil met sta-op-functie

Zo’n relaxfauteuil op zich is natuurlijk al een enorm fijne stoel. U kunt deze in verschillende standen zetten en zo helemaal tot rust komen. Maar het opstaan uit zo’n stoel is soms een uitdaging. Wanneer u nu kiest voor een relaxfauteuil met sta-op-functie hebt u het beste uit twee werelden. U kunt kiezen uit veel verschillende modellen en materialen. Deze stoelen zijn modern of klassiek met een lederen of juist een stoffen bekleding, het is maar net wat u mooi vindt!

En dan de salontafel

Het komt steeds vaker voor dat gekozen wordt voor een set van, bijvoorbeeld, 3 salontafeltjes. Deze tafels zijn nestbaar en kunnen dus in elkaar worden geschoven wanneer u geen visite hebt, maar hebt u het huis vol? Dan hebt u dus 3 salontafels. Een andere trend is te kiezen voor een ander model dan de standaard ronde of rechthoekige salontafel. Wat denkt u van een ovaal exemplaar? Ook de materialen kunnen doorslaggevend zijn. Zit u graag televisie te kijken met uw voeten op de salontafel? U bent niet de enige! Door te kiezen voor een kunstlederen salontafel hebt u én een mooie salontafel én een comfortabele plek voor uw voeten.

Keuzehulp Huis & Tuin >>

Zelf opstaan uit een stoel?

Hoe kijkt u tegen een stoel als hulpmiddel aan en heeft u meer tips voor mobiliteit in de huiskamer? We zijn benieuwd dus laat gerust uw reactie hieronder achter over zelf opstaan uit een stoel.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over zelf opstaan uit een stoel?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

[Gastauteur] Het familiebedrijf Zitmaxx Wonen is in ruim 16 jaar uitgegroeid tot meer dan een speciaalzaak. Deze vertrouwde dienstverlener in zitcomfort waaronder ‘zelf opstaan uit een stoel’ biedt een showroom in Ter Aar (tussen Amsterdam en Rotterdam) van meer dan 15.000 m². Zitmaxx Wonen is momenteel één van de grootste trendy meubelzaken in de Benelux met alles onder één dak, maar ook met een online woonshop.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: