Traplift kopen of huren: alles wat u moet weten!

traplift kopen of hurenBent u benieuwd naar de kosten van een traplift? Dan bent u hier aan het juiste adres. Als u op het punt staat om een traplift aan te schaffen, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u het allerbeste in huis haalt. Het is daarbij mogelijk om te kiezen voor een tweedehands traplift of een nieuwe en deze te huren in plaats van te kopen. In dit artikel gaan we daar allemaal dieper op in!

Tweedehands of nieuw?

Bij uw zoektocht naar een geschikte traplift is het slim om voor een tweedehandse optie te gaan. U bespaart namelijk tot wel duizenden euro’s dan wanneer u voor een nieuwe traplift kiest. U ziet ook niets terug in de gebruikte onderdelen, aangezien deze grondig onderzocht worden op schade en slijtage. Met een tweedehands traplift bent u dus zeker van een hoge kwaliteit voor een lagere prijs!

Kosten van een traplift

De traplift kosten kunnen sterk variëren, afhankelijk van de onderdelen en de opties waarvoor u kiest. Als u voor een rechte traplift gaat, bent u veel goedkoper uit. Dit komt vanwege het feit dat het minder tijd en moeite kost om dit soort trapliften precies op maat te maken. Belangrijk om te melden; het soort traplift is afhankelijk van de vorm van uw trap. U kunt hier dus niet zelf voor kiezen.

Kiezen voor traplift kopen of huren?

Naast het feit dat u trapliften kunt kopen, kunt u deze ook huren. Hiervoor betaalt u een vast bedrag per maand. De hoogte hiervan wordt onder andere bepaald door zaken als het model van de traplift en de lengte van de rail.

Trapliften huren brengt daarbij een aantal grote voordelen met zich mee. Denk aan het feit dat onderhoud en service inbegrepen zit in het huurbedrag. Ook heeft u te maken met kortlopende contracten en kunt u maandelijks opzeggen. Verder bent u verzekerd van vakkundige montage van ervaren monteurs. De trapliften worden overigens na de huurperiode gratis voor u gedemonteerd. Wel zo fijn!

Keuzehulp Trapliften >>

Al met al, de kosten van een traplift kunnen sterk variëren. Dit is geheel afhankelijk van de vorm van uw trap. Of u nu besluit om een trapliften te kopen of te huren, houd goed rekening met bovenstaande factoren. Hoe was uw ervaring met een traplift? Laat het ons weten middels een reactie hieronder!

trapliften [ Gastauteur Traplift kopen of huren :] 123Trapliften . Zij leveren naar keuze tweedehands trapliften van ThyssenKrupp en Otolift.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over een traplift kopen of huren?
Klik HIER en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: