Loungen in de tuin als ontspanning

loungen in de tuin

Onze tuin is de afgelopen jaren nog waardevoller voor ons geworden en nu de zon weer terug is, worden hieronder ideeën voor de tuin besproken om ervoor te zorgen dat u er het beste van kunt maken. Ongeacht de grootte van uw tuin, terras of buitenruimte, wilt u dat het aanvoelt als een verlengstuk van het huis en toch die comfortabele, ontspannen sfeer heeft. Ga er even rustig voor zitten en denk na over hoe u de ruimte gaat gebruiken. Alleszelf.nl helpt daarbij met tips voor leuke accessoires zoals loungekussens passend bij loungemeubels van steigerhout, aluminium of kunststof. Loungen in de tuin kan namelijk ook op hogere leeftijd met een loungemeubel met een wat hogere zitting en een goede rugsteun!

Loungen in de tuin op maat

Als u van entertainment houdt, kan een eethoek een goede keuze zijn, of misschien een grote ingebouwde bank. Als u meer een solitaire zonaanbidder  bent, dan past misschien een ligstoel beter bij de ruimte. Tuinkussens zijn ook altijd fijn om te hebben. Wat u ook kiest, zorg ervoor dat u dezelfde planning- en onderzoektijd gebruikt als voor de woonruimtes binnen. Hopelijk is dit namelijk het gedeelte van uw woning dat u deze zomer het meest zult gebruiken.

ontspanning loungen tuin

Combineer stoelen met stoffering

Net zoals u zou doen in uw woonkamer, stapelt u de banken en fauteuils op met veel kussens voor de ultieme plek om zonsondergangen te bekijken. Een natuurlijk palet van neutrale kleuren en terracotta accenten past in bijna elke buitenruimte en heeft een rustgevend, kalmerend effect. Loungekussens zijn geweldig voor spontane bezoeken van vrienden en familie en zullen bijdragen aan de ontspannen sfeer.

Keuzehulp voor Huis & Tuin >>

Leg een vloerkleed over het terras om kleur toe te voegen

Als u de buitenruimte weinig mogelijkheden heeft voor kleurrijke planten en bloemen, is een buitentapijt een geweldige oplossing. Een zwaardere dekenkwaliteit zal beter werken op een gazon of grasveld en een vloerkleed is de perfecte aanvulling op een terras, (binnen)plaats of overdekte ruimte. Vloerkleden voor buiten zijn gemaakt van andere vezels dan hun tegenhangers voor binnen. Deze mooi makers zouden de hele zomer door de meeste weersomstandigheden moeten doorstaan maar in de winter rol u ze beter op om op te slaan.

Lekker loungen in de tuin?

Gaat u ook voor een comfortabele zit in de tuin met wel een goede rugsteun? Laat weten wat en hoe in een reactie onder dit tuinbericht.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over loungen in de tuin?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: