Zelfstandig wonen: elektrische zonwering maakt het gemakkelijker

elektrische zonwering[Gastbijdrage] Iedereen verdient het om comfortabel in zijn of haar eigen huis te kunnen blijven wonen, ongeacht de levensfase. Elektrische zonwering kan een waardevolle aanvulling zijn om het dagelijkse leven gemakkelijker te maken. In dit artikel ontdekt u hoe deze moderne oplossing kan helpen om volop te genieten van uw huis en tuin.

Een simpele druk op de knop

U herinnert zich vast nog de dagen waarop alle zonwering handmatig werd bediend. Gelukkig is dit door de komst van elektrische zonwering verleden tijd. Met één simpele druk op de knop kunt u de zonwering moeiteloos aanpassen. Dit betekent dat u controle behoudt over uw leefruimte zonder zorgen te maken over zware handbedieningen. Tegenwoordig zijn er zowel rolluiken en terrasschermen als moderne screens verkrijgbaar als elektrische variant. Sommige modellen werken zelfs op zonne-energie! Lees meer over de mogelijkheden op www.zonwering-fabriek.nl

Optimaal comfort en gemak van elektrische-zonwering

Het gemak van elektrische zonwering is niet te onderschatten. Of u nou in de woonkamer zit of op het terras wilt genieten van de buitenlucht – het aanpassen van de zonwering is nog nooit zo eenvoudig geweest. Om het extra gebruiksvriendelijk te maken, zijn er terrasschermen verkrijgbaar met zogenaamde windsensoren. Deze sensor weet precies wanneer het hard begint te waaien, waarop het scherm zich automatisch zal sluiten. Het is dus niet nodig om snel naar de knoppen te rennen als u een windvlaag opmerkt. De technologie doet al het werk.

Veiligheid voorop

Veiligheid is altijd van groot belang, maar vooral wanneer we ouder worden. Elektrische zonwering is ontworpen met uw veiligheid in gedachten. Door de elektrische bediening zijn er geen losse koorden en stangen. Dit verkleint het risico op ongelukjes en het verliezen van uw evenwicht.

Klussendienst vinden >>

Bedienen op afstand

Elektrische zonwering is op verschillende manieren te bedienen. Bijvoorbeeld met een wandschakelaar of met een handige afstandsbediening. Maar als u een beetje handig bent met een smartphone, kun u ook kiezen voor bediening met een app. Dit maakt het nog makkelijker om de rolluiken of zonneschermen van een afstand te bedienen. U hoeft niet eens in de buurt te staan!

Conclusie over elektrische zonwering

Zonwering met elektrische bediening is een hele slimme investering voor degene die langer zelfstandig thuis wilt blijven wonen. Het biedt zowel veiligheid als gemak. U hoeft zich niet meer druk te maken over zware handbediening of de gevaarlijke situaties die hierbij komen kijken. Ook zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor een aangename schaduwplek op het terras zijn er terrasschermen en voor schaduw in huis kunt u kiezen voor screens of rolluiken.

[Gastauteur van elektrische zonwering is De Zonweringfabriek]

Ontvang gratis updates zoals dit artikel over elektrische zonwering
Klik HIER en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: