Alstublieft: om uit te delen op hoge leeftijd

U bent op hoge leeftijd. Of u bent mantelzorger, vrijwilliger of hulpverlener en helpt mensen op hoge leeftijd. Maak dan gebruik van onze gratis uitdeelkaart. Zodat u nog meer mensen bekend kunt maken met de extra kracht van Alleszelf.nl om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen.

Twee jaar

Deze week bestaat Alleszelf.nl twee jaar. Meer dan 150.000 bezoekers heeft Alleszelf.nl tot nu toe ontvangen. “Is goed over nagedacht, hier hebben mensen wat aan”, “Wat een geweldig goede site en heel helder uiteengezet”, “Hier wordt ik als cliëntondersteuner blij van” zijn enkele van de vele positieve reacties op de informatie van Alleszelf.nl.

Voor nog meer mensen

Graag laten we nog meer mensen kennismaken met de extra kracht via Alleszelf.nl. Wij hebben voor u een kaartje gemaakt dat u kunt uitdelen, ook aan vrienden en (vrijwillige) hulpverleners. Op die manier kan de onafhankelijke, deskundige informatie zoveel mogelijk mensen bereiken. U kunt uw naam of een persoonlijke notitie kwijt op het lege vlak. De kaart staat hieronder, en kunt hem hier als PDF downloaden en printen. Als u in de (social) media naar de kaart wilt verwijzen, kunt u alleszelf.nl/uitdeelkaart gebruiken.

Uitdeelkaart Alleszelf.nl juni 2016

Uw wensen centraal

Hebt u wensen, voorstellen of ideeën voor Alleszelf.nl? Noteer die in een reactie onder dit bericht. Dank u wel!

Nieuwsbrief: wilt u elke week een gratis update ontvangen zoals dit artikel? Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
6 reacties op “Alstublieft: om uit te delen op hoge leeftijd
 1. G.Berentsen schreef:

  Prima idee Hugo om mensen op leeftijd informatie aan te bieden over woning en zorg. Misschien ook leuk te vermelden dat het leven niet alleen om bed, bad en brood draait. Er is meer dat een mensch gelukkig kan maken.
  Daarom is er een pure vrijwilligersorganisatie met afdelingen door heel Nederland die gratis allerliefste- soms laatste- wensen van chronisch ziek mensen vervult.

  Neem gerust eens een kijkje op http://www.oppepper4all.nl

  Gaarne tot nadere info bereid en wij steunen van harte Alleszelf.nl vanuit de filosofie dat ieder altijd iets voor een ander kan betekenen.

  Oppeppende groet!
  Gerard E,Berentsen Steenhuis NRe
  Founder/non-executive chairman

 2. Jannie Plakmeijer schreef:

  Het is een heel goede site!!!!

 3. Naam (verplicht)H.Vrij schreef:

  Prach tside. Daar heb je wat aan.

 4. Carola schreef:

  Positieve site met praktische wenken.

 5. Naam (verplicht)J.J.Hendriks schreef:

  Hele goede instructieve site.

 6. Ellie van Erp,caregiver bij Homeinstead Arnhem. schreef:

  Goede site met veel praktische overzichtelijke info !!!

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: