Samen op vakantie dicht bij huis kan zo

samen op vakantie[Gastbijdrage] Op vakantie met z’n tweetjes op hogere leeftijd kan prima dicht bij huis in geschikte parken in Nederland. Zo biedt Center Parcs verschillende vakantieparken met cottages die van alle gemakken zijn voorzien. Ze zijn elk goed bereikbaar, toegankelijk en met fijne speciale services. Lees er hier meer over en geniet van heerlijke dagen samen op vakantie of gewoon van er lekker even tussenuit.

Samen op vakantie naar geschikte parken

Een vakantie bij Center Parcs is een fijne manier om even lekker samen met uw partner of gezin te ontspannen. Dat kan  midden in de natuur, maar toch lekker dichtbij huis. U kunt samen leuke dingen ondernemen, de omgeving van de vakantieparken verkennen én genieten van elkaar. Focus een weekendje op wat er echt toe doet en boek een compleet ingericht cottage met privé-terras.

Bereikbaar en toegankelijk

lekker ontbijten
U wilt natuurlijk niet te lang reizen naar uw vakantiebestemming. Dankzij een ruime keuze uit negen Nederlandse parken is er voor u altijd wel een park op korte reisafstand. Maar ook als u geen bezwaar heeft om iets langer te reizen dan vindt u bij Center Parcs ook parken in de prachtigste regio’s van België, Duitsland of Frankrijk. Op de parken zelf kunt u zich ook heel comfortabel verplaatsen met beschikbare E-cars  als leden uit uw gezelschap slecht te been zijn. Zo komt u nog makkelijker naar bijvoorbeeld het restaurant in de Market Dome voor een lekker ontbijtje of voor zwemplezier in de Aqua Mundo.

Luxe aan huis

luxe kamers
De cottages zijn luxueus ingericht en hebben alle een privéterras, gezellige open haard en een compleet ingerichte keuken. Er is ook een VIP cottage beschikbaar met privésauna en verse broodjes aan huis geleverd. Of kies voor een Wellness cottage voor zelfs nog wat meer luxe. Laat een gourmet-of steengrilpakket leveren aan uw cottage en geniet zo van een gezellig avondje ’thuis’ in alle privacy. Er zijn naar wens echter ook hotelkamers beschikbaar bij Center Parcs.

Activiteiten in en rond de parken

samen op vakantie bowlen
Voor elk van de vakantieparken kunt u online makkelijk lezen welke activiteiten u kunt doen. U hoeft zich in alle rust niet te vervelen… Wat dacht u hiervan?

  • Fiets er op uit in de mooie omgeving dankzij de goede fietsverhuur;
  • Werk aan fitheid tijden Aqua workouts met minder kans op blessures;
  • Geniet van de ‘Crazy Bingo Games’;
  • Trek in alle rust vroeg uw baantjes in warm water tijdens het speciale ‘Senioren Vroege-Vogel-Zwemmen’ in de Aqua Mundo;
  • Luister en geniet van live muziek;
  • Wandelen met geocaching in de mooie natuur;
  • Laat u rondleiden achter de schermen door één van de medewerkers;
  • Of gaat u liever vissen, en yogales volgen, samen waterfietsen, ontspannen in de wellness, een potje bowlen of minigolven? Kijken kan ook!

Vervoer naar uw bestemming >>

Extra voordelig samen op vakantie

Een ‘respectabele’ leeftijd wordt graag beloond met een aantrekkelijke 55+ korting: u krijgt zelfs al niet minder dan 20% korting als uw gezelschap minimaal één persoon van 55 jaar of ouder bevat. Boek om hiervan te profiteren wel buiten de schoolvakanties en feestdagen Het voordeel kan nog verder oplopen door meer dan twee maanden van te voren te boeken. Samen met zo’n vroegboekkorting kan het voordeel tot 36% bedragen en dat is welkom in deze dure tijden.

[Gastauteur en beeld Samen op vakantie dicht bij huis:] Center Parcs is al ruim 50 jaar dé plek om nieuwe herinneringen te maken met uw geliefden. Het diverse  aanbod staat allemaal in dienst van samenzijn: onze universele behoefte.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over samen op vakantie?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: