Mantelzorger verrassen? Stuur een gratis kaartje!

mantelzorger verrassen

Op de Dag van de Mantelzorg laten we zien dat heel Nederland mantelzorgers waardeert. Ruim twintig jaar geleden nam Mezzo het initiatief voor deze dag, inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijks terugkerende activiteit. Mezzo is de landelijke vereniging die opkomt voor iedereen die belangeloos zorgt voor een naaste. Zij zetten zich met hart en hoofd in voor alle mantelzorgers in Nederland en behartigen hun belangen. Overal in het land worden activiteiten georganiseerd en ontvangen mantelzorgers (in welke vorm dan ook) een waardering. [Opm. redactie: Mezzo heet per januari 2019 MantelzorgNL]

Alleszelf.nl doet mee met Tip een dienst-actie om ouderen langer zelfstandig te laten wonen. Als landelijke organisatie ondersteunt Mezzo deze initiatieven en regelt onderstaande sympatieke kaartenactie. Doet u mee?

Over mantelzorg

Mantelzorg is alle hulp aan een hulpbehoevende door iemand uit diens directe sociale omgeving. Maar ook minder intensieve hulp, de hulp aan huisgenoten en de hulp aan instellingsbewoners zijn meegenomen. Want mantelzorg is hulp die verder gaat dan de zogenoemde ‘gebruikelijke hulp’. Zorgt u voor een ander en heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning? Of wilt u graag uw verhaal kwijt? Bel dan de Mantelzorglijn van Mezzo, voor vragen en een luisterend oor.

Mantelzorg mag naam hebben op 10 november!

mantelzorger verrassen lieve

Alleszelf.nl helpt graag mee om zoveel mogelijk mantelzorgers te verrassen met een kaartje op 10 november 2018 (Dag van de Mantelzorg). Hiervoor heeft Mezzo in samenwerking met Greetz de landelijke actie “Wie verras jij met een gratis kaartje?” opgezet. Er zijn 4,4 miljoen mantelzorgers in Nederland.

Ook u kent vast iemand die zorgt voor een ander. Dit zorgen is niet zomaar iets, dus tijd om hem of haar te verrassen! Doe mee met Mezzo en stuur een gratis* kaartje van Greetz! Jörgen Raymann schreef een gedichtje aan de binnenkant van de kaart.

* t.w.v. € 2,60 (exclusief postzegel)

Zo werkt het

  1. Personaliseer en vul hier de naam in van de degene die u wilt verrassen en een persoonlijke boodschap.
  2. Gebruik actiecode 10NOV in het winkelmandje (een gratis account van Greets is wel vereist)
  3. En selecteer 10 november als bezorgdatum, de Dag van de Mantelzorg!

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over uw mantelzorger verrassen?
Klik HIER en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: