Schoonmaakhulp vinden? Zorg zo online voor een helder huis

schoonmaakhulp vindenWie wil dat nou niet: meer vrije tijd en altijd een schoon huis. De meeste mensen denken aan dit plezier en gemak dankzij extra schoonmaakhandjes. Met het stijgen der jaren kan een schoonmaakhulp vinden helaas ook gewoon noodzakelijk worden. Vooral voor het intensievere schoonmaakwerk waarbij fysiek inspanning is vereist. Zo’n hulp bij het huishouden draagt dan zeker bij om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te blijven wonen. Alleszelf helpt ouderen en mantelzorgers graag mee om de beste schoonmaak professional te vinden als u het niet meer helemaal zelf lukt. In dit artikel richten we ons op de online mogelijkheden hiervoor. Bedenkt u alvast wat u allemaal met uw extra vrije tijd gaat doen?

Check vooraf bij een schoonmaakhulp vinden

De badkamer en keuken schoonmaken, wassen en strijken, stofzuigen, het is veel en moet liefst snel gebeuren. Als u dat dus zelf moeilijk(er) kunt, bent u toch aangewezen op hulp van derden. Neem wel de tijd om dit goed te regelen. Voordat u op zoek gaat naar een goede huishoudelijke hulp voor de schoonmaak is een pas op de plaats belangrijk. Check namelijk eerst welk type (schoonmaak)hulp in de huishouding voor u mogelijk is:

Georganiseerde hulp

Mogelijk komt u in aanmerking voor een indicatie vanuit de Wmo waardoor u recht hebt op georganiseerde hulp. Raadpleeg dan ons overzicht van alle Wmo-loketten in Nederland. Dat kan als u niet meer in staat bent om zelf het huishouden te runnen wegens een lichamelijke of geestelijke beperking. Daarbij kunt u kiezen uit ‘zorg in natura’ en ‘pgb’ (een persoonsgebonden budget). Met een pgb kiest u onafhankelijk van de gemeente uw zorgverlener voert u zelf de administratie en (wel duurdere) betalingen uit. Bij zorg in natura regelt de gemeente de hulp die een zorginstelling levert. Denk daarbij aan thuiszorgorganisaties. Zij bepalen dan hoe en welke zorg u krijgt en doen voor u alle administratie.

Particulier hulp

Zonder indicatie kunt u geheel zelf een particulier schoonmaakhulp vinden voor uw huishouding. U betaalt deze dan zelf maar het spreekt voor zich dat u vrij bent in alle keuzes om de beste en fijnste hulp te vinden. Elk nadeel heeft zijn voordeel! Zo’n particuliere hulp vindt u misschien wel in uw eigen netwerk of, meer risicovol, op het prikbord bij de supermarkt of in een advertentie. Veiliger en duurzamer zijn de gespecialiseerde bureaus en platforms voor hulp in huis, dus zowel off- als online! Met een huishoudelijke hulp via een platform profiteert u van het contact dat men vooraf heeft. Bovendien heeft u veelal recht op vervanging tijdens de vakantie of bij ziekte. De online marktplaatsen zijn er vaak als website en app.

Huishoudelijke Keuzehulp >>

Helpling: een helder voorbeeld

https://www.helpling.nlschoonmaakhulp vinden helplingWe geven u graag een idee van de online mogelijkheden die u ook via onze Keuzehulp Huishoudelijke hulp kunt vinden. In onze Keuzehulp vonden we voor u de online dienst van het platform Helpling. Via Helpling kunt u wel heel gemakkelijk een betrouwbare huishoudelijke professional boeken. En gemak dient de mens! Daarom lichten we hier graag deze handige online marktplaats Helpling uit om u enthousiast te maken voor ook deze mogelijkheden van het internet.

Website en app voor vraag en aanbod

Helpling is via de website en app te gebruiken. Daar komt vraag naar en aanbod van huishoudelijke professionals samen. Dat is fijn voor beide kanten; u boekt als huishouden zelf eenvoudig en snel een schoonmaak, ook voor vervanging bij afwezigheid van uw vaste hulp. En de huishoudelijke professionals bouwen makkelijker een trouwe klantenkring op.

Duidelijk en passend

Een vaste hulp schakelt u in vanaf €14,75 per uur met een minimale afname van twee uur. U vergelijkt profielen van de hulpen op basis van beoordelingen. Erg fijn is dat de werkzaamheden klip en klaar staan omschreven. Ook prettig is de indicatie die zij vooraf geven van het aantal schoonmaakuren dat nodig is. Dat doen zij op basis van uw wensen en de grootte van uw woning. Maar ook extra schoonmaakklusjes zijn mogelijk bij te boeken. Denk bijvoorbeeld aan het aanpakken van keukenapparatuur, afnemen van kasten het zemen van de ramen aan de binnenkant.

Schoonmaakhulp vinden in vier stappen

In deze vier simpele stappen boekt u bij Helpling een schoonmaak professional:

1. Vul uw postcode in op Helpling.nl of de app

2. Kies uw datum en tijd

3. Selecteer de huishoudelijke professionals die aansluiten bij uw wensen

4. Verstuur uw verzoeken dan komt de professional die uw verzoek accepteert bij u schoonmaken!

Komt u er toch niet uit? Dan is er altijd nog een behulpzame klantenservice.

Is een goede schoonmaakhulp vinden moeilijk?

We horen graag of u bent geholpen met onze informatie en tips. Loopt of liep u toch tegen bepaalde zaken aan bij het regelen van een schoonmaak professional? Laat het weten onderaan dit artikel, zo helpen we elkaar aan een lekker schoon huis. Of doet u bepaalde taken nog liever zelf? Dan helpt misschien ons bericht over makkelijk wassen.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over schoonmaakhulp vinden?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: