Het comfort en gemak van een wasbaar dekbed

Een dekbed is een essentieel onderdeel van elk slaapkamerinterieur. Het is, zeker op hogere leeftijd, belangrijk dat u een dekbed kiest dat comfortabel en gemakkelijk te onderhouden is, voor een aangename nachtrust. Als u op zoek bent naar een wasbaar dekbed, dan blijkt het wasbaar dekbed van Zelesta een perfecte keuze, zowel voor ouderen als mantelzorgers. Alleszelf.nl schreef voor u een blogreview en dook voor u in de eigenschappen van deze in positieve zin slaapverwekkende uitvinding.

Waarom kiezen voor een wasbaar dekbed?

Het wasbaar dekbed van Zelesta is ontworpen met het oog op comfort en gemak. waardoor het opmaken van uw bed voortaan geen fysieke opgave meer is. U hoeft immers nooit meer uw dekbed over te trekken! Oftewel: u heeft geen losse dekbedhoes meer nodig! Dat scheelt weer tijd en energie zodat u tijd over heeft voor leukere activiteiten. Het lichtgewicht dekbed is gemaakt van hoogwaardige katoen dat soepel en zijdezacht aanvoelt en luchtig is. Het is ook anti-allergeen en duurzaam, waardoor het perfect is voor dagelijks gebruik tot op de hoogste leeftijd.

Onderhoudsarm

Dit type wasbare dekbed is ook nog eens heel gemakkelijk te onderhouden. De stof is gemakkelijk te wassen in de wasmachine en de stof droogt snel, waardoor het binnen twee uurtjes weer klaar is voor gebruik. Heeft u meer haast? Het dekbed mag zelfs gewoon in de  droger zonder krimp en kreuk.

Kwaliteit en comfort

Het wasbaar dekbed van Zelesta heeft ook een antislip-laag, waardoor het dekbed op zijn plaats blijft als u zich in de nacht omdraait. Het dekbed biedt naast de kwalitatieve eigenschappen van katoen  en de antislip-laag nog meer comfort. De warmte regulerend dekbedden van Zelesta zijn ook luchtig, waardoor u niet te warm of te koud zal zijn tijdens de nacht. Het dekbed is namelijk ademend, wat betekent dat het de huid vochtig houdt en u comfortabel laat slapen. Tot slot is het dekbed ook comfortabel, zacht aanvoelend en daarmee zeer geschikt voor de gevoelige huid. Voordat u het weet bevindt u zich in dromenland!

Gemakkelijk wasbaar

Het wasbaar dekbed van Zelesta, de omschrijving zegt het al, is wel heel gemakkelijk te wassen. U kunt het in de wasmachine wassen op een warme temperatuur en het is gewoon bestand tegen krimpen. De stof droogt snel, waardoor u het dekbed snel weer klaar hebt voor gebruik. Dat scheelt ook weer in de huishoudelijke hulp.

Duurzaam en nu nog betaalbaarder

Het wasbaar dekbed van Zelesta is gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen. Het is gemaakt om lang mee te gaan, waarmee u kunt genieten van een comfortabele nachtrust. Dit unieke dekbed is daarbij ook nog eens betaalbaar. U krijgt zo een hoogwaardig product met garantie voor een voordelige prijs en daar doet Alleszelf.nl voor u graag een schepje bovenop en bedong een mooie aanbieding voor u als trouwe lezer:

Speciale lezersaanbieding:

Gebruik de code ALLES20 voor 20% korting. Klik hier >>

Deze kunt u invullen aan het eind van uw bestelling, tijdens het afrekenproces.

geen dekbedhoed nodig

Conclusie over een wasbaar dekbed

Als u op zoek bent naar een comfortabel en gemakkelijk wasbaar dekbed, dan is het wasbaar dekbed van Zelesta de perfecte keuze. Het dekbed is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een antislip-laag. Het is ook luchtig en soepel aanvoelend, waardoor u comfortabel kunt slapen. Het is ook gemakkelijk te wassen en droogt snel, waardoor u het snel weer klaar hebt voor gebruik. Bovendien is het betaalbaar en zit er garantie op. Kortom, met het wasbaar dekbed van Zelesta heeft u een perfecte keuze voor een comfortabele nachtrust.

We zijn benieuwd naar uw ervaringen met dit type wasbaar dekbed. Slaapt u er een nachtje onder en over en laat het ons graag weten in een reactie onder dit artikel.

Wilt u gratis updates ontvangen zoals dit artikel over een wasbaar dekbed?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: