Zeven hippe boodschappentrolleys voor meer mobiliteit

[Gastbijdrage] U kunt uw boodschappen natuurlijk thuis laten bezorgen. Dan bestelt u online en wacht u vervolgens tot alles bezorgd wordt. Maar wanneer u er zelf op uit kunt gaan, maakt u vaak meer mee. U zoekt gemakkelijker en ziet hoe de verse groente eruit ziet. Bovendien bent u in beweging en komt u misschien ook nog iemand tegen om een praatje mee te maken. Maar hoe krijgt u alle boodschappen weer op een handige manier thuis? Erica Bouma van Scouters.nl ging op zoek naar de 7 hipste én handigste boodschappentrolleys voor u. Kent u er een die nog aanbevelenswaardiger is? Deel uw tips onderaan dit artikel.

Boodschappentrolleys; verantwoording

De selectie van hulpmiddelen in dit artikel is gebaseerd op ervaringen van mensen met bewegingsbeperkingen die zij op Scouters.nl achterlieten. Die ervaringen deelden ze bijvoorbeeld via mails, in productbeoordelingen en in persoonlijke ontmoetingen. Scouters geeft onafhankelijk adviesen biedt oplossingen en hulpmiddelen om gemakkelijker te bewegen.  Er zijn veel boodschappentrolleys op de markt die niet alleen praktisch zijn maar ook hip! Wat dacht u van een citroenenprint op uw trolley, van een rieten variant of een boodschappentrolley met 4 wielen? Kiest u maar!

Oordeel zelf: 7 trolleys om zelf boodschappen te doen

1. Strakke boodschappentrolley Reisenthel Carrycruiser

boodschappentrolleys Reisenthel Carrycruiser
Zo, en of deze trolley stijlvol is! Met de boodschappentrolley Reisenthel Carrycruiser kunt u gezien worden. Deze Reisenthel draagt u net als een koffer achter u aan. Ook heel handig in warme dagen: de trolley beschikt over een koeltas. Het is wel noodzakelijk dat u goed kunt bukken, want de trolley staat laag op de grond. Prijs vanaf € 110.

 

 

2. Trendy en handig: de James

boodschappentrolleys JamesDe boodschappentrolley van het Oostenrijkse merk James spant de kroon als we het hebben over design. Deze stevige boodschappentrolley wordt ontworpen Meret Barz, die maar geen stijlvolle boodschappentrolley kon vinden gedurende een blessure. Je kunt het zo gek niet bedenken of de James is in die print verkrijgbaar: van tijgerprint tot citroenen en van wolvenprint tot bedrukt met het logo van Amnesty International. Prijs vanaf € 60.

 

 

 

3. Praktische boodschappentrolley voor op de trap: Andersen Treppensteiger

boodschappentrolleys TreppensteigerAllemaal leuk en aardig deze boodschappentrolleys, maar hoe krijg je ze de trap op en je portiek in? Daar is een oplossing voor bedacht door de makers van bijvoorbeeld Andersen: de Treppensteiger. Met deze kan je de trap oplopen! Heel handig. Hoe het precies werkt, zie je in deze video. Prijs vanaf: € 120.

 

 

 

 

4. Stabiel lopen en boodschappen meenemen: Playmarket

Boodschappentrolleys PlaymarketGrote kans dat u deze al eens voorbij heeft zien komen, want de Playmarket We Go is razend populair. En dat is ook niet zo gek, want deze trolley geeft net wat extra steun bij het lopen. De We Go beschikt over 4 wielen en duw je vooruit. Een gebruikster vertelde ons al eens: “Die kar is overal goed voor! Ik ben er zelfs van de zomer mee naar het strand op geweest, met mijn badspullen en mijn stoeltje erin. Dan trek je hem door het zand achter je aan.” Prijs vanaf € 160.

 

 

5. Persoonlijk favoriet: de NATURA XXL van Andersen

boodschappentrolleys AndersenDeze rieten boodschappentrolley is mijn persoonlijke favoriet. Super stevig maar vooral: fantastisch old school. Van binnen is deze NATURA XXL van het bekende merk Andersen van stof gemaakt, en de rekstang is van hout. De NATURA XXL is in het licht en donker riet verkrijgbaar. Prijs vanaf € 155.

 

 

 

 

 

 

6. Subtiel en stijlvol: boodschappentrolley Rolser

Boodschappentrolleys RolserJa, ook met deze boodschappentrolley van het merk Rolser wil je gezien worden. De Rolser maakt degelijke boodschappentrolleys met tassen in allerlei kleuren en met verschillende patronen. De tas kan je van het rijtuigje afhalen en is opvouwbaar. Handig! Prijs vanaf  € 70.

 

7. Geen trolley maar een boodschappenrollator!

Boodschappentrolleys PromenadeBent u op zoek naar meer steun bij het lopen, dan is een rollator een goede optie voor u. En gelukkig: er zijn ook rollators met extra grote tassen, zodat uw rollator een echte boodschappenrollator wordt. Met rem, wel zo veilig. De Promenade bijvoorbeeld beschikt over een tas van maar liefst 50 liter. De prijs ligt wel hoger dan die van de meeste trolleys: vanaf € 430.

Meer boodschappentrolleys bekijken?

Bekijk op Scouters of Bol.com.

 

Tot besluit

Hoe u uw boodschappen doet is een kwestie van voorkeur en lichamelijke mogelijkheden. Veel mensen kiezen voor een combinatie. De zware en houdbare artikelen worden met bekenden gedaan of worden thuisbezorgd. Voor de dagelijkse boodschappen gaat men er zelf op uit. Wanneer u de boodschappen lopend doet, vinden wij een trolley erg handig. En u? We zijn benieuwd naar uw tips hierover.

 

Wilt u elke 2 weken een gratis update ontvangen zoals dit artikel?
Klik hier en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Langer en beter zelfstandig wonen
Zoek direct een dienst in de buurt of aan huis: