|  | 

Unive MijnGemak: Mantelzorgadvies

Wanneer iemand met wie u een emotionele band heeft plotseling langdurig zorg nodig heeft, rolt u vanzelf in de zorgfunctie. Soms bent u er 24 uur per dag mee bezig, en soms duurt de zorg jaren. Mantelzorg is een dankbare maar belastende taak. Ontdek waarmee wij u kunnen ondersteunen in uw taken als mantelzorger.

Als mantelzorger staat u min of meer vanzelfsprekend klaar om te helpen met de dagelijkse dingen. Maar er zijn grenzen. Een veel voorkomende valkuil is dat u als mantelzorger overbelast raakt. Neem daarom tijdig maatregelen om dit te voorkomen. De belangrijkste tip: zorg ook goed voor uzelf! Want het is belangrijk dat ú de regie behoudt. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Mantelzorgmakelaar
Een mantelzorgmakelaar ondersteunt u en helpt u bij het regelen van verschillende taken. U kunt telefonisch contact opnemen met de mantelzorgmakelaar 

Univé ondersteunt u met:

 • Mantelzorgadvies
 • Inzicht in vergoedingen
 • Mantelzorgpas
 • Cursussen

  Direct naar Unive MijnGemak: Mantelzorgadvies

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Kenmerken
  Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Vast aanspreekpunt

  Univé MijnGemak

  Wilt u langer zelfstandig wonen en kunt u daar wel wat hulp bij gebruiken? Verleent u mantelzorg en komt u tijd tekort? Ontbreekt het u aan tijd om klussen in huis zelf op te pakken of bent u er fysiek niet toe in staat? Univé MijnGemak helpt u bij het vinden van geschikte hulp.

  Via deze handige bemiddelingsservice van Univé MijnGemak heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van betrouwbare dienstverleners. Vind vandaag nog die professionele huishoudelijke hulp, tuinman of klusser die het u makkelijker maakt. Of kies voor ondersteuning van onze mantelzorgadviseurs.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.