Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Persoonlijke Maatwerktrajecten

Persoonlijke MaatwerktrajectenExclusieve maatwerktrajecten voor mensen die dit kunnen en of willen (ook uit PGB). Wij luisteren naar uw vragen maken een voorstel en bespreken dit samen.

Tarief
Aangezien wij Maatwerktrajecten aanbieden is de prijs afhankelijk van de hulpvraag. Géén vastgesteld tarief dus. Het enige tarief dat vast staat (en wettelijk vastgesteld door de Rechtbank) is Mentorschap.

  • Professioneel
  • Betrokken
  • Bereikbaar
Direct naar Persoonlijke Maatwerktrajecten

Aanvullende informatie

Dekkingsgebied(en)
Beek, Brunssum, Gulpen-Wittem, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Maastricht, Margraten, Meerssen, Nuth, Onderbanken, Schinnen, Simpelveld, Sittard-Geleen, Stein, Vaals, Valkenburg aan de Geul, Voerendaal
Kenmerken
Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Aanvragen indicaties, vergoedingen, Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Familiegesprekken , Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Sociaal-emotionele begeleiding, Vast aanspreekpunt
Specialisaties
Dementiezorg
Betaling
Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
Voorwaarden

Deze worden na een intakegesprek beoordeeld.

Kiezpunt

Kiezpunt is al in 2011 ontstaan nadat  herhaaldelijk vragen van mensen kwamen waar geen standaard product of oplossing voor bestond. Mensen moesten overal zoeken en werden van kastje naar muur gestuurd.. In 2018 sloot Jocelyn Engelhart aan en werd Kiezpunt een Maatschap.

Hoewel wij in leeftijd en ervaring verschillen is onze visie, benadering  en instelling verder hetzelfde. Heel veel jaren studie, maar zeker ook werk- en levenservaring maakt dat wij van vele markten thuis zijn.

Wij gaan met u thuis of in de zorginstelling om de tafel, luisteren naar uw hulpvraag en gaan kijken welk begeleidingstraject wij voor u kunnen maken en wat het prijskaartje daarvoor is.. Onze werkwijze is eerlijk en betrouwbaar (VOG), open en direct, geen kleine lettertjes en één aanspreekpunt met mensen die u kent en die u kennen, zodat u niet telkens weer het verhaal moet vertellen. Ons doel is uzelf of uw kinderen of mantelzorgers geheel te ontzorgen.

Kamer van Koophandel: 
71197397
Meer informatie aanvragen
Delen: 
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.
Kloppen de gegevens niet (meer)?
Geef een wijziging door.