|  | 

Mentorschap

Beslissingen nemen kan moeilijk zijn. Bijvoorbeeld als er sprake is van een ziekte, beperking of situaties die ontstaan door het ouder worden. Dan is samen beslissen soms nodig.Iedereen is waardevol en verdient het om zo gezien en behandeld te worden. Iedereen wil gehoord worden, dat er geluisterd wordt naar je verhaal, dat er gekeken wordt naar je achtergrond en afkomst én dat er omgezien wordt naar jouw wensen.

Mijn uitgangspunt is dat een cliënt zoveel mogelijk zelf de regie in handen houdt of zo mogelijk terug krijgt. Het is ook mijn plicht als mentor om de cliënt zoveel mogelijk zelf te laten beslissen. Wanneer het nodig is dat ik als mentor beslissingen moet nemen voor de cliënt, dan breng ik de cliënt en/of begeleiding hier altijd van op de hoogte.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amstelveen, Halfweg, Landsmeer, Oostzaan, Zaandam, Zwanenburg
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Caro Mentorschap

  Nicole van Duijn is de persoon achter Caro Mentorschap. Er is 1 contactpersoon, 1 persoon die komt kennismaken, 1 persoon die op bezoek komt en 1 persoon die de persoonlijke zaken voor iemand regelt. Dit geeft duidelijkheid en voorspelbaarheid.

  Als zus heeft Nicole de mogelijkheid om ook vanuit de ogen van familieleden te kijken. Zij weet dat familieleden soms iets anders voor ogen hebben dan de begeleiding en andersom. Dit hoeft niet in strijd te zijn met elkaar, maar kan elkaar juist versterken. Zij weet ook hoe moeilijk het kan zijn om de controle uit handen te geven en de zorg aan de begeleiding over te laten.

  Nicole werkt 12 jaar in de zorg en heeft daarmee veel samengewerkt met verschillende disciplines in de zorg. Door haar ervaring in de zorg kent zij de wegen om zaken voor elkaar te krijgen. 

  Kamer van Koophandel: 
  67792529
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.