|  | 

Mentorschap

Het is niet voor iedereen mogelijk of even gemakkelijk om beslissingen te nemen over hulp, begeleiding en/of zorgvragen. Dan kan mentorschap misschien een oplossing bieden.

Vaak wordt mentorschap aangevraagd wanneer iemand geen partner of familie meer heeft, maar kan ook juist door de partner of familie worden aangevraagd om de verantwoordelijke taken te delen.

Professioneel Mentorschap is dan een waardevolle partner in de zorg voor een dierbaar familielid. Of wanneer er binnen de familie geen overeenstemming bestaat over de juiste zorg voor de betreffende persoon, de familie te ver weg woont of omdat u gewoon behoefte heeft aan het kunnen zijn van partner, dochter, zoon, broer of zus.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot, Reusel-de Mierden
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Mentorschap de Kempen

  Mijn naam is Carla de Bree. Ik heb een eigen praktijk voor professioneel mentorschap. Mijn praktijk heet ‘Mentorschap de Kempen’ omdat ik juist in deze regio, de Kempen, mijn diensten verleen. Ik ben geboren en getogen in deze regio en ben dus echt “unne contente mens”.

  Ik heb met veel plezier ruim 35 jaar in de gezondheidszorg gewerkt en heb daarnaast jaren ervaring als familiementor. Mijn kennis, ervaring voor het ‘zorgen’ zet ik nu met veel passie in voor het mentorschap. De cliënt staat bij mij centraal; ik ga uit van de kracht en mogelijkheden van de cliënt en de keuzes die deze persoon zou maken.

  Door continue scholing ben en blijf ik op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent mentorschap en zorg. Integriteit, betrouwbaarheid en het leveren van kwaliteit is voor mij vanzelfsprekend.

  Kamer van Koophandel: 
  65175379
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.