|  | 

Mentorschap

Bent u op zoek naar iemand die u ondersteunt in uw contacten met uw zorgverleners? Die uw persoonlijke belangen op gebied van uw zorg goed vertegenwoordigt? U helpt bij het maken van belangrijke keuzes als: wel of niet verhuizen, andere medicatie, keuze van zorgaanbieder enz.? Dan is mentorschap wellicht iets voor u.

Mijn opgedane kennis en ervaring in de gezondheidszorg wil ik graag inzetten om voor u een daadkrachtige en enthousiaste mentor te zijn.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Goirle
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Coaching op Maat

  Als mentor wil ik mijn cliënten waar nodig ondersteuning bieden. Ik fungeer daarbij als een schakel tussen cliënten en hun familie, maar ook tussen cliënten en verschillende organisaties. Op deze manier kom ik op voor de belangen van de betrokkene die hiertoe zelf niet of niet voldoende in staat is. Vanuit een vertrouwensrelatie met de cliënt neem ik samen met hem of haar beslissingen. Bijvoorbeeld door te kijken of de gegeven zorg in overeenstemming is met de gemaakte afspraken. De levenskwaliteit van de cliënt staat daarbij altijd voorop. Ik vind het belangrijk dat de cliënt zoveel mogelijk regie houdt over zijn eigen leven, zijn of haar kwaliteit van leven staat daarbij voorop. Ik ga daarbij uit van de normen en waarden en de mogelijkheden die de cliënt heeft. De kracht van een goede wettelijke vertegenwoordiger schuilt in het maken van weloverwogen keuzes!

  René Jongen, mentor

  Kamer van Koophandel: 
  17261087
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.