|  | 

Mentorschap

De instelling van mentorschap is bedoeld voor mensen die hun persoonlijke belangen niet meer zelfstandig kunnen behartigen. Het gaat hierbij niet over goederen of geld, maar om beslissingen die genomen moeten worden over de gezondheid en het welzijn, denk hier bijvoorbeeld aan verpleging, behandeling, begeleiding of verzorging.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Apeldoorn
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  De Regt Bewind B.V.

  De Regt Bewind B.V. bestaat uit 3 vennoten, Mr. drs. Bert de Regt, Marjolijn de Regt en Bernice Westerik. Al onze bewindvoerders, mentoren en curatoren voldoen aan de nieuwe strenge kwaliteitseisen en staan op de lijst van landelijk benoembare professionals. Inmiddels bestaat ons team uit 6 medewerkers en wij groeien (bewust) gestaag door.

  Door de wettelijke beschermingsmaatregelen uit te voeren, behartigen wij al jaren de persoonlijke financiële- en zorgbelangen van mensen. Integer, betrokken, betrouwbaar, persoonlijk, doortastend en gericht op de individuele situatie.

  Kamer van Koophandel: 
  68437544
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.