|  | 

Mentorschap

Mentorschap wordt door Meesters Van Dijck niet als enkele dienst aangeboden, alleen in combinatie met bewind. De combinatie bewind/mentorschap houdt in dat de dienstverlening zich uitstrekt tot en met het regelen van zaken op het gebied van bijvoorbeeld verzorging, verpleging en behandeling.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Diemen
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Meesters Van Dijck

  Bureau voor curatele, bewind en bewind/mentorschap, alsook voor juridisch advies.

  Meesters Van Dijck is per 3 januari 2011 opgericht en wordt gerund door mr.drs. Pieter van Dijck. Pieter is econoom en jurist, en werkt sinds juli 2006 als zelfstandig adviseur. Daarvoor heeft hij advies- en managementervaring opgedaan in zowel het bedrijfsleven als de non-profit sector. Pieter is door het Landelijk Kwaliteitsbureau van de Rechtspraak toegelaten als curator, bewindvoerder en mentor.

  Ook mr.bc. Corine van Dijck-Roelofsen is door het Landelijk Kwaliteitsbureau van de Rechtspraak toegelaten als curator, bewindvoerder en mentor. Naast haar activiteiten voor Meesters Van Dijck, is Corine werkzaam als jurist arbeidsrecht/arbeidsvoorwaarden bij Hogeschool Inholland en is zij plv. lid van de bezwaarschriften-commissie personele aangelegenheden van UW Samenwerking (Utrechtse Waarden, gemeenten Montfoort en IJsselstein).

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.