|  | 

Mentorschap

Wij ondersteunen u op gebied van verzorging, verpleging, begeleiding en behandeling. Bij mentorschap houden wij ons niet bezig met uw financiële situatie, maar met uw persoonlijke welzijn. Mentorschap is de tweede van de drie maatregelen.

De vergrijzing en de steeds meer individualistischer wordende maatschappij leiden ertoe dat ouderen er steeds vaker alleen voor staan. Ouderdom gaat vaak gepaard met lichamelijke gebreken, beperkingen en ziektes. Hierdoor zijn ouderen een kwetsbare groep binnen de samenleving die op een gegeven moment niet (meer) hun persoonlijke belangen kunnen behartigen.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Den Haag
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  La Juridica

  La Juridica is een jong gerenommeerd bedrijf en is van oorsprong een bewindvoerings kantoor. Daar heeft zij ook haar naam aan te danken. Om meer voor de samenleving te kunnen betekenen, hebben wij onze dienstverlening uitgebreid met bewindvoering, budgetbeheer, budgetcoaching, mentorschap en curatele. Onze brede dienstverlening heef ook grote raakvlakken met elkaar.

  Kamer van Koophandel: 
  60545763
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.