|  | 

Mentorschap

Heeft u een cliënt voor wie het door zijn fysieke of psychische klachten steeds lastiger wordt om een goede afweging te maken wat goed is voor zijn gezondheid en welbevinden? Dan is het raadzaam de kantonrechter te vragen een professionele mentor te benoemen die hierop toeziet.

  Direct naar Mentorschap

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten, Almelo, Apeldoorn, Arnhem, Barneveld, Berg en Dal, Borculo, Borne, Bronckhorst, Brummen, Deventer, Doesburg, Doetinchem, Duiven, Ede, Elburg, Enschede, Epe, Ermelo, Haaksbergen, Harderwijk, Hattem, Heerde, Hellendoorn, Hengelo, Hof van Twente, Lingewaard, Lochem, Losser, Montferland, Nijkerk, Nijmegen, Nunspeet, Oldebroek, Oldenzaal, Olst-Wijhe, Oost Gelre, Oude IJsselstreek, Overbetuwe, Putten, Raalte, Renkum, Rheden, Rijssen-Holten, Rozendaal, Scherpenzeel, Voorst, Wageningen, Westervoort, Wierden, Winterswijk, Zevenaar, Zutphen
  Type
  Mentorschap

  Stichting IVB

  Stichting IVB staat voor Individuele Vertegenwoordiging en Beheer. Wij zijn gevestigd in Brummen en de stichting is sinds haar oprichting in 1991 uitgegroeid tot een stichting die optreedt als wettelijk vertegenwoordiger (bewindvoerder) of gevolmachtigde van ongeveer 1400 cliënten. 

  Belangrijk voor u om te weten is dat wij een stichting zijn. We hebben geen winstoogmerk. Ons enige criterium is dat onze cliënten al in zorg zijn op het moment dat ze bij ons worden aangemeld. Dit verklaart ook de ondertitel in onze naam: voor de zorgsector. De zorgverlener of behandelaar is om die reden dan ook de enige die iemand kan aanmelden voor onze diensten. Hoe dit in zijn werk gaat en wat wij voor de cliënt als bewindvoerder, curator of mentor kunnen betekenen, leest u op de site.

  Statutaire naam: 
  Stichting Individuele Vertegenwoordiging en Beheer voor de Zorgsector
  Kamer van Koophandel: 
  41041081 - 000022465499
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.