|  | 

Mentorschap Noord-Nederland

Wanneer u in een zorginstelling woont of zorg van een zorginstelling ontvangt, kan het prettig zijn wanneer iemand u en uw zaken kan vertegenwoordigen. Budgetteerwerk verzorgt mentorschap in Noord-Nederland en helpt haar cliënten bij het nemen van beslissingen over verzorging, verpleging en behandeling. U hebt altijd te maken met één en dezelfde persoon die u kan helpen bij te nemen beslissingen en die u kan adviseren en bijstaan in de zorg die u wenst.

Er blijft ruimte voor het maken van eigen keuzes
Bij mentorschap geeft u de touwtjes niet geheel uit handen. U blijft betrokken bij alles wat er gebeurt en er is ruimte voor uw eigen keuzes. U kunt ook kiezen om het mentorschap te combineren met bewindvoering. Neem gerust contact op voor meer informatie of een nadere kennismaking. Zo’n eerste afspraak is geheel gratis en vrijblijvend. Voor het vervolgtraject kunnen, afhankelijk van uw inkomen, de kosten mogelijk vanuit bijzondere bijstand vergoed worden.

  Direct naar Mentorschap Noord-Nederland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Drenthe, Friesland, Groningen
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  Budgetteerwerk

  Ageeth Ziel is de bezielende kracht achter Budgetteerwerk. Met meer dan twintig jaar ervaring in het werken met mensen met een (licht) verstandelijke beperking en bijkomende psychische en/of psychiatrische problematiek, is zij gespecialiseerd in het omgaan met deze doelgroep. Omdat Budgetteerwerk een eenmanszaak is, zijn de lijnen kort en hebt u voor uw financiële hulp altijd met dezelfde persoon te maken.

  Goed contact is belangrijk
  ‘Een ontspannen kennismaking is van groot belang’, legt Ageeth uit. ‘Daarom kom ik altijd bij de cliënt thuis. Vaak zijn daar eveneens familieleden of andere mensen uit het netwerk bij aanwezig. Het is ook belangrijk dat zij me leren kennen en vertrouwen. Een goed contact is bij het geven van financiële hulp of als professioneel vertegenwoordiger van groot belang.’

  Kamer van Koophandel: 
  1159357
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.