|  | 

Mentorschap Midden en Zuid-Kennemerland, Zaanstreek en Waterland

Sommige mensen zijn door een ziekte of beperking niet volledig in staat om zelf beslissingen te nemen en voor zichzelf op te komen. Maar wat als hij/ zij niemand om zich heen heeft om dat voor hem/ haar te doen? Mentorschap Noordwest en Midden Nederland zet voor deze mensen mentoren in.

Mentoren zijn vrijwilligers die door de rechtbank worden benoemd en wettelijk vertegenwoordiger, vertrouwenspersoon, belangenbehartiger en adviseur zijn voor hun cliënt. Op deze website vindt u informatie over mentor worden, aanmelden voor een mentor en over onze organisatie.

  Direct naar Mentorschap Midden en Zuid-Kennemerland, Zaanstreek en Waterland

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Beverwijk, Bloemendaal, Haarlem, Haarlemmerliede, Heemskerk, Heemstede, Markenbinnen, Oostzaan, Spaarnwoude, Uitgeest, Velsen, Waterland, Wormerland, Zaanstad, Zandvoort
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging

  Mentorschap Noordwest en Midden

  Een groeiend aantal mensen heeft behoefte aan mentorschap, maar kan hiervoor niet terugvallen op familie of vrienden. Voor deze groep wil Mentorschap Noordwest en Midden opkomen door het werven van mensen die bereid zijn om op vrijwillige basis op te treden als mentor. Wij gaan zorgvuldig op zoek naar een mentor die bij de cliënt past en ondersteunen hem of haar bij de aanvraag van het mentorschap bij de rechtbank.

  Mentorschap Noordwest en Midden zorgt voor kwalitatief goede en betrouwbare mentoren door hen te scholen en te ondersteunen bij de uitvoering van hun verantwoordelijke taak. Ook bieden wij familiementoren en professionele mentoren cursussen en ondersteuning aan.

  Statutaire naam: 
  Stichting Mentorschap
  Kamer van Koophandel: 
  37127480
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.