Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Mentoraat

De instelling van mentorschap is bedoeld voor mensen die hun persoonlijke belangen niet of niet meer kunnen behartigen. Deze belangen gaan niet over geld of goed. Het kan bijvoorbeeld gaan om mensen met een verstandelijke beperking, psychiatrische patiënten of dementerende mensen. Hier gaat het vooral om beslissingen die moeten worden genomen over verzorging, begeleiding, behandeling of verpleging.

De mentor neemt dan zoveel mogelijk samen met de betrokkene, de beslissing. Bijvoorbeeld als het gaat om zelfstandig blijven wonen of als het gaat over een opname in een instelling. De instelling van mentorschap kan, indien wenselijk, in combinatie met beschermingsbewind.

  Direct naar Mentoraat

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Lichtenvoorde
  Type
  Mentorschap
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Bevorderen zelfstandig optreden, Belangenbehartiging, Toezien op behandeling en verzorging, Wettelijke vertegenwoordiging
  Kwaliteitslabels

  ALKwaliteit

  Dankzij jarenlange ervaring in de hulpverlening en casusregie, ben ik in staat uw belangen goed te behartigen. Ik heb de vakopleiding voor professioneel bewindvoerder gevolgd bij het opleidingsinstituut Praktikos en volg jaarlijks bijscholingsdagen met professionele collega bewindvoerders. Voor meer informatie over mijn achtergrond kunt u inloggen bij Linked-in. Als eenmanszaak borgt ALKwaliteit de (financiële) zorg voor haar cliënten door samen te werken met collega’s (ZZP’ers). Bereikbaarheid is hiermee gewaarborgd.

  Rechtsvorm: 
  Eenmanszaak
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.