|  | 

Curadomi: Begeleiding bij dementie

Als er vermoedens zijn dat u of een naast familielid dementie heeft of wanneer de diagnose al is gesteld dan kan dat veel vragen oproepen. Vragen over bijvoorbeeld de oorzaak van de ziekte en het verloop ervan, over de mogelijkheden op het gebied van zorg en ondersteuning of over de hulp en begeleiding die mantelzorgers kunnen krijgen. Curadomi ondersteunt u graag.

  Direct naar Curadomi: Begeleiding bij dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Assen, Buren, Culemborg, Dordrecht, Ermelo, Giessenlanden, Goes, Harderwijk, Kampen, Kapelle, Katwijk, Middelburg, Neder-Betuwe, Opheusden, Putten, Renswoude, Scherpenzeel, Tholen, Veenendaal, Vlissingen, Woudenberg, Zeist, Zwijndrecht
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Bevorderen zelfstandig optreden, Altijd op de achtergrond aanwezig , Begeleiding mantelzorgers, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Lelie zorggroep Curadomi

  Curadomi is een thuiszorgorganisatie die de beste zorg wil bieden aan iedereen die dat nodig heeft. Wij bieden hulp op het gebied van huishoudelijke ondersteuning, persoonlijke verzorging, verpleging en mantelzorgondersteuning. We zoeken met onze cliënten mee naar een passende oplossing.

  In de thuiszorg ontmoeten wij elkaar als mens, met ieder zijn eigen levenservaring, kennis en identiteit. De zorgverleners van Curadomi werken vanuit een christelijke missie. Dit kunt u onder andere bemerken in een persoonlijke, betrokken en respectvolle bejegening en in onze pro-life visie.

  We werken met kleine teams zodat we elkaar snel leren kennen en de zorg beter kunnen afstemmen. Ook in de huishoudelijke ondersteuning wordt indien mogelijk een vaste hulp toegewezen. We werken altijd in overleg met de cliënt. Zijn wensen en behoeften zijn het uitgangspunt. We betrekken de eventuele mantelzorgers en het netwerk van de cliënt. Daarnaast werken we waar mogelijk samen met vrijwilligersorganisaties en kerken en in nauwe afstemming met andere zorgprofessionals zoals de huisarts.

  Curadomi is onderdeel van Lelie zorggroep. Ook Agathos en Leliezorggroep wonen zorg en welzijn horen bij Lelie zorggroep. De organisaties binnen Lelie zorggroep werken professioneel, persoonlijk en liefdevol. Geïnspireerd door het christelijk geloof en de Bijbel.

  Curadomi is actief met 15 teams verspreid door Nederland. Curadomi heeft geen wachtlijsten.
   

  Statutaire naam: 
  Lelie Zorggroep
  Kamer van Koophandel: 
  24486069 - 000033404798
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.