|  | 

Cliëntondersteuning Wmo De Fryske Marren

Gemeente De Fryske Marren maakt al jaren gebruik van onze diensten op het gebied van cliëntondersteuning Wmo en ondersteuning aan mantelzorgers. Bij onze cliëntondersteuning voor de Gemeente de Fryske Marren werken wij onafhankelijk van zorgaanbieders en gemeenten. En wij maken het verschil door extra aandacht te geven aan de mantelzorgers. Want die vormen altijd de spil wanneer het gaat om het welzijn van de cliënt.

Samen met diverse ondersteuningsorganisaties in de gemeente bundelen wij onze krachten. Daardoor kunnen wij zowel de cliënt als ook de mantelzorger zo goed mogelijk ondersteunen. Onze dienstverlening is gratis.

Clientondersteuning Wmo is er voor jou als je hulp nodig hebt bij de gesprekken met jouw gemeente of zorgverlener? Of wil je advies over de inzet van zorg en ondersteuning? Dan kunnen onze cliëntondersteuners jou gratis helpen met informatie, advies en ondersteuning. Ook als je 24 uurs zorg in de nabijheid nodig hebt. Want in dat geval kunnen wij helpen een Wlz-indicatie voor je aan te vragen bij het CIZ. Het aanvragen van een Wlz-indicatie valt dan nog wel onder cliëntondersteuning Wmo. En zodra er een indicatie wordt toegekend kunnen wij je verder ondersteunen vanuit cliëntondersteuning Wlz. Hoe fijn is dat! Want je kunt in dat geval gebruik blijven maken van jouw eigen cliëntondersteuner.

  Direct naar Cliëntondersteuning Wmo De Fryske Marren

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  De Friese Meren
  Type
  Clientondersteuning
  Kenmerken
  Beslissingsondersteuning, Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Belangenbehartiging, Begeleiding mantelzorgers, Informatie en advies, Vast aanspreekpunt
  Betaling
  Vergoeding via gemeente

  Thuis in Cliëntondersteuning

  Thuis in clientondersteuning is nu de overkoepelende organisatie voor onafhankelijke cliëntondersteuning. Daaronder zullen in de toekomst een aantal websites vallen. ThuisinMantelzorg.nl en Jeanetkraaij-zorgregelaar.nl zijn op dit moment nog de eigen ondernemingen van respectievelijk Nienke en Jeanet. Daarnaast valt Wlzcliëntondersteuning.nl onder een eerder afgesloten gezamelijke maatschap. Maar nu al is het zo dat binnen de verschillende onderdelen éénzelfde team aan onafhankelijke cliëntondersteuners actief is. En in de toekomst zullen alle activiteiten worden gebundeld in de nieuwe organisatie Thuis in Cliëntondersteuning.

  Kamer van Koophandel: 
  66400481 - 000035024178
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.