|  | 

Casemanagement

Een casemanager is een persoonlijk begeleider die u helpt als u op meerdere gebieden zorg nodig heeft.

Onderzoek naar uw lichamelijke en geestelijke toestand
Een casemanager onderzoekt zowel uw lichamelijke en geestelijke toestand als uw sociale functioneren. Vervolgens geeft de casemanager aan welke vormen van zorg of ondersteuning u nodig heeft en coördineert deze zorg. Ook stemt de casemanager de zorg af met uw huisarts of met de specialist ouderengeneeskunde.

Verwijzing casemanagement
U kunt via uw huisarts een verwijzing krijgen voor casemanagement.

  Direct naar Casemanagement

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dronten, Lelystad, Zeewolde
  Type
  Casemanagement
  Kenmerken
  Peilen van behoefte aan zorg en ondersteuning , Altijd op de achtergrond aanwezig , Informatie en advies, Overleg met en coördinatie van andere hulpverleners, Vast aanspreekpunt
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Coloriet

  Coloriet is ontstaan door een fusie tussen drie verschillende stichtingen voor zorg aan ouderen. Dit waren destijds Stichting Verpleeghuis 't Laar (ontstaan in 1988), Stichting Beschut Wonen Dronten en Zeewolde en Wooncentrum De Regenboog (ontstaan in 1987) en Interconfessionele Stichting voor Ouderenzorg – De Hoven (ontstaan in 1988).

  In 2001 fuseerden 't Laar en De Regenboog tot de nieuwe stichting Coloriet. In 2005 zijn Coloriet en De Hoven gefuseerd. De oorspronkelijke drie stichtingen hebben zich hiermee ontwikkeld tot één middelgrote regionale instelling voor zorg aan ouderen.
   
  Samen geven we kleurn aan waardevol leven.

  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.