|  | 

Casemanagement bij dementie

Medrie Zorggroep Zwolle is een onderneming van huisartsen in de regio Zwolle die op een maatschappelijk verantwoorde wijze, samen met huisartsen, ketenpartners en patiënten ketenzorg(programma’s) ontwikkelt, coördineert en faciliteert rondom mensen met een chronische aandoening.

In de regio Zwolle werken we aan kwalitatief goede huisartsenzorg dicht bij huis. Wij willen ervoor zorgen dat er een goed georganiseerd en inspirerend samenwerkingsverband is, zodat de huisartsenzorg in onze regio toekomst bestendig is. We ondersteunen, op verzoek, praktijken. Voor de aangesloten huisartsen organiseren wij de chronische zorg voor bijvoorbeeld patiënten met astma, COPD of diabetes. Dit doen we op de achtergrond, want het belangrijkste is de relatie van de huisarts(praktijk) met de patiënt. Daar krijgt de zorg inhoud en betekenis.

  Direct naar Casemanagement bij dementie

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Dalfsen, Elburg, Genemuiden, Hasselt, Heerde, Het Harde, IJsselmuiden, Kampen, Nieuwleusen, Oldebroek, Wapenveld, Wezep, Zwartewaterland, Zwartsluis, Zwolle
  Type
  Casemanagement
  Specialisaties
  Dementiezorg

  Medrie

  Rechtstreekse aanmelding van patiënten met niet-pluis gevoel of gediagnosticeerd met dementie bij een casemanager dementie van het netwerk dementie IJssel-Vecht.

  Kamer van Koophandel: 
  frank@alleszelf.nl
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.