|  | 

Voet particulier personenvervoer regio Culemborg

Voet Personenvervoer is uw vervoerspartner in de hele regio Culemborg. Wij bieden ook particulier personenvervoer.

  Direct naar Voet particulier personenvervoer regio Culemborg

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Culemborg
  Varianten
  Reguliere taxi

  Voet Personenvervoer

  Voet Personenvervoer B.V. is voortgekomen uit de samenvoeging dan wel overname van vier kleinere regionale bedrijven: Taxi Voet uit Beesd, Kool’s Taxibedrijf uit Culemborg, Taxi Mol uit Buren, Taxi Den Besten uit Asperen en Taxi Briene uit Tiel. Zusterbedrijf Citax in Tiel maakt de organisatie compleet.

  Per 1 februari 2017 zijn tevens de taxibewegingen van Krol Reizen in Tiel opgegaan in de Voet/Citax Groep. Touringcar-activiteiten worden per genoemde datum gecoördineerd door Krol Reizen. Voorts bestaat er voor het taxivervoer in de regio Culemborg/Tiel nog maar één aanspreekpunt en dat is de centrale van Taxi Voet te Culemborg.

  De organisatie wordt centraal aangestuurd vanuit de hoofdvestiging op de Anthonie van Diemenstraat 14 in Culemborg. Citax Tiel fungeert als standplaats voor chauffeurs die wonen en starten in de regio Tiel.

  Sinds eind 2001 maakt Voet onderdeel uit van een regionaal samenwerkingsverband van taxibedrijven in het rivierengebied. Dit samenwerkingsverband is in 2001 opgericht ten behoeve van de uitvoering van Regiotaxi Rivierenland.

  Statutaire naam: 
  Voet Personenvervoer B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  11021394 - 000000384240
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.