|  | 

Taxi Brink Kampen; rolstoelvervoer

Bij Taxi Brink Kampen bent u ook aan het juiste adres voor rolstoelvervoer. Wij beschikten al over een comfortabele Volkswagen Caddy, waarin tevens 4 personen kunnen meereizen, maar sinds heden hebben we nu ook een luxe Mercedes Citan, waar ook 4 personen extra mee kunnen. Voor vragen, beschikbaarheid of het reserveren van onze rolstoeltaxi kunt u contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen of te bellen.


  Direct naar Taxi Brink Kampen; rolstoelvervoer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Kampen
  Varianten
  Rolstoelvervoer

  Taxi Brink Kampen

  Taxi Brink heeft professionaliteit hoog in het vaandel staan, onze chauffeurs zijn voorzien van alle benodigde certificaten en beschikken over de nodige kennis op het gebied van speciaal vervoer. Bent u slecht ter been, dan zullen onze chauffeurs u ondersteunen van en naar de auto. Wij rijden in jonge auto's die altijd voorzien zijn van alle moderne veiligheidssystemen en luxe.

  Wij bieden verschillende soorten vervoer. Enkele voorbeelden zijn: Uitgaansvervoer, groepsvervoer en zakelijk vervoer. Tevens kunt u gebruik maken van onze Schipholservice met aantrekkelijke tarieven.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.