|  | 

SWOBV: Vervoersservice

In alle kernen is er personenvervoer mogelijk, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis of naar een familielid. Wij bieden u onze diensten aan met behulp van honderden vrijwilligers!

  Direct naar SWOBV: Vervoersservice

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist
  Varianten
  Vervoer door vrijwilligers
  Voorwaarden

  U kunt of wilt niet binnen uw eigen netwerk voor oplossingen zorgen.
  Er zijn kosten aan verbonden maar die blijven laag.
  Vervoersvoorwaarden zie op de site per aanbieder.

  St. Welzijn en Ondersteuning Bergambacht/Vlist

  Stichting Welzijn Ouderen Bergambacht (SWOB) is in 2000 opgericht. Sinds 2015 is de SWOB veranderd in een welzijnsbrede stichting die de naam Stichting Welzijn en Ondersteuning Bergambacht / Vlist (SWOBV) heeft gekregen. De SWOBV zet zich in voor alle (kwetsbare) inwoners van de volgende zes kernen, te weten Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk en Vlist.

  De SWOBV heeft  een betrokken en bekwaam vrijwillig bestuur, waarvan de leden zoveel mogelijk de zes kernen vertegenwoordigen. Daarnaast is de dagelijkse leiding in handen van de coördinator, bijgestaan door meerdere welzijnsadviseurs, de communicatiemedewerker, de administratief en financieel medewerker en de receptiemedewerker werkzaam via Promen. Zij zorgen voor bereikbaarheid, individuele hulp, informatie en advies, organisatie en projectmanagement, vrijwilligersmanagement en ontwikkeling passend beleid en producten. Met name de diensten en activiteiten worden verricht door vrijwilligers (circa 300 personen).

  Vrijwilligerswerk is een gezamenlijk belang van onze organisatie, van de inwoners van de kernen, van onze vrijwilligers en van de Gemeente Krimpenerwaard.

  Kamer van Koophandel: 
  24297985
  Rechtsvorm: 
  Stichting
  van € 1,00 tot € 10,00
  per kilometer
  Meer informatie aanvragen
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.