|  | 

Rolstoelvervoer

RVN Taxi Zwart beschikt over personenbussen die speciaal zijn omgebouwd voor het vervoer van rolstoelgebruikers.

Uiteraard zijn de chauffeurs opgeleid. De rolstoelbussen van RVN Taxi Zwart zijn voorzien van Tribus of Flex-i-Trans bevestigingssystemen.

Deze flexibele systemen maken het mogelijk om enerzijds het merendeel van de verschillende rolstoelen te vervoeren en anderszins in een handomdraai te wisselen van 8-persoonsbus naar rolstoelbus. De rolstoelbussen zijn ingericht voor het gelijktijdig vervoer van maximaal 2 of 4 rolstoelinzittenden.

Voor alle rolstoelen geldt dat het uiteindelijk aan de chauffeur is om te beoordelen of deze deugdelijk kan worden vastgezet. Voor veel elektrische rolstoelen geldt dat deze zijn voorzien van ogen speciaal voor het bevestigen van haken voor tijdens het vervoer.

Voor het vervoer van scootmobielen geldt afwijkende regelgeving. Volgens de Code VVR vallen deze, als gevolg van de zwakke frameopbouw, in de categorie 'Niet veilig vervoerbaar'. U kunt uw scootmobiel alleen als bagage meenemen. Dit betekent dat u als gebruiker niet in de scootmobiel kunt blijven zitten, maar gebruik dient te maken van een gewone zitplaats. Gelieve bij uw reservering duidelijk aan te geven dat uw een scootmobiel wenst mee te nemen

  Direct naar Rolstoelvervoer

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Alkmaar, Den Helder, Purmerend
  Varianten
  Rolstoelvervoer

  Regio Vervoer Noordwest B.V.

  Regio Vervoer Noordwest B.V. wil de beste dienstverlening bieden. Wij bieden u particulier en zakelijk taxivervoer tegen scherpe prijzen en een hoog serviceniveau. Met serviceniveau bedoelen wij klantvriendelijkheid, bereidwilligheid en betrouwbaarheid.

  De kernactiviteiten van RVN Taxi Zwart liggen in het vervoer van Offshore-personeel, WMO en Zorg taxivervoer (waarbinnen het vervoer van ouderen en mensen met een beperking een belangrijke rol vervult).

  In al haar activiteiten houdt RVN Taxi Zwart rekening met veiligheid, goede dienstverlening en comfort voor klanten. Zorg voor klanten staat centraal. Wij zullen dan ook alles in het werk stellen om aan de verwachtingen te voldoen. In ons brede aanbod vindt iedereen vast en zeker wat men zoekt. Neem een kijkje op de website en als er vragen of opmerkingen zijn, neem dan gerust contact met ons op. 

  We hopen u als klant snel terug te zien! 

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.