Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Papieren spoorboekje 2020

Ook de treintijden van 2020 verschijnen weer op papier. Treinreiziger.nl en Rover geven sinds 2013 het papieren spoorboekje uit. Net als voorgaande jaren kost het papieren spoorboekje € 9,95. Het boekje zal vanaf de eerste helft van december te koop zijn via de (AKO) boekwinkels op het station.

  Direct naar Papieren spoorboekje 2020

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Varianten
  Openbaar vervoer
  Voorwaarden

  Het spoorboekje kan ook worden besteld via Treinwebshop.nl en via Rover.nl. Rover-leden krijgen 33% korting op het spoorboekje en betalen nog €6,50. Zij kopen het spoorboekje met korting via Rover.nl of bij de stations-AKO tegen inlevering van een kortingsbon die zij binnenkort thuis krijgen.

  Reizigersvereniging Rover

  Rover is een vereniging van en voor reizigers die zich inzet voor goed openbaar vervoer en een groter OV-aandeel in de totale mobiliteit. Rover streeft naar een doeltreffend, betrouwbaar en vanzelfsprekend OV en maakt als consumentenorganisatie gebruik van haar wettelijk adviesrecht in het overleg met overheden en vervoersbedrijven. Als belangenbehartiger gebruikt Rover publiciteit en protestacties om verbeteringen in het OV te bewerkstelligen. Hiermee is Rover sinds 1971 dé stem van de reiziger.

  Statutaire naam: 
  Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer
  Kamer van Koophandel: 
  40410205
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.