Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Papieren spoorboekje 2019

Ook de treintijden van 2019 verschijnen weer op papier. Treinreiziger.nl en Rover geven sinds 2013 het papieren spoorboekje uit. Net als voorgaande jaren kost het papieren spoorboekje € 9,95. Het boekje zal vanaf de eerste helft van december te koop zijn via de (AKO) boekwinkels op het station.

In het spoorboekje zijn niet alleen de treintijden van NS opgenomen, maar ook van Arriva, Keolis en Connexxion (inclusief Breng en Blauwnet). Sinds 2010 is NS gestopt met de uitgave van het papieren spoorboekje. Het spoorbedrijf wijst erop dat gedurende het jaar het voor kan komen dat er kleine wijzigingen in de dienstregeling worden toegepast.

Reserveren
Het boekje is vanaf de eerste helft van december te koop bij de AKO. Alvast reserveren bij Rover kan ook, dan wordt het spoorboekje half december opgestuurd. Inclusief verzendkosten komt het dan op €12,90.

Kortig voor Roverleden
Leden van Rover ontvangen in de eerste week van december per post of per email een kortingsbon waarmee ze het spoorboekje 2019 met 50% korting bij de AKO kunnen aanschaffen. Liever bij ons bestellen? Inclusief verzendkosten kost het spoorboekje voor Rover-leden dan € 7,95.

  Direct naar Papieren spoorboekje 2019

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Nederland
  Varianten
  Openbaar vervoer

  Reizigersvereniging Rover

  Rover is een vereniging van en voor reizigers die zich inzet voor goed openbaar vervoer en een groter OV-aandeel in de totale mobiliteit. Rover streeft naar een doeltreffend, betrouwbaar en vanzelfsprekend OV en maakt als consumentenorganisatie gebruik van haar wettelijk adviesrecht in het overleg met overheden en vervoersbedrijven. Als belangenbehartiger gebruikt Rover publiciteit en protestacties om verbeteringen in het OV te bewerkstelligen. Hiermee is Rover sinds 1971 dé stem van de reiziger.

  Statutaire naam: 
  Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer
  Kamer van Koophandel: 
  40410205
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.