|  | 

Neem een OV-dag!

Sta jij als automobilist regelmatig in de file in regio Utrecht? Probeer het OV en spaar voor cadeaus of kansen in de maandloterij. Je registreert je OV-ritten handig met de ov-dag app. Voor je eerste OV-dagen ontvang je €20,- retour. Binnen 1 minuut ben je aangemeld en start je al met sparen! Je staat niet meer in de file; Tijd voor de krant, je mail of een boek en het is beter voor het milieu.

  Direct naar Neem een OV-dag!

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Utrecht
  Varianten
  Openbaar vervoer
  Voorwaarden

  Neem een OV-dag is een initiatief van Goedopweg. Het doel is om zoveel mogelijk automobilisten die op de drukste wegen in de Provincie Utrecht rijden vaker het OV te laten nemen. Als je dagelijks naar je werk gaat met de auto, iedere week bij de kleinkinderen oppast of op vaste dagen naar de sportvereniging gaat, dan is Neem een OV-dag iets voor jou!

  ‘Neem een OV-dag!’ is een initiatief om zoveel mogelijk automobilisten die op de drukste wegen in de provincie Utrecht rijden vaker het OV te laten nemen. Val jij onder deze groep?

  • Ik ben een automobilist
  • Ik reis wekelijks in de spits in de provincie Utrecht
  • Mijn autoritten gaan over de drukste routes in provincie Utrecht
  • Ik reis nu maximaal 1 keer per week met het OV en ben van plan in de toekomst vaker het OV te nemen

  Goedopweg

  Neem een OV-dag is een initiatief van Goedopweg. In Goedopweg werken de provincie Utrecht, de gemeenten Utrecht en Amersfoort, Rijkswaterstaat, het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat en de werkgevers in de regio (verenigd in de U15) samen aan een goede bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio Midden-Nederland.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.