|  | 

Luchthaventaxi

Wij als vervoerder zijn vaak het beginpunt om uw zakenreis of vakantie op een prettige manier van start te laten gaan en op een comfortabele manier te beëindigen. Hieronder volgen enkele handige aanwijzingen om uw reis op een zo prettig mogelijke wijze van start te laten gaan.

Bent u in het bezit van een 65-plus pas dan heeft u bij ons recht op korting. Deze korting bedraagt 10% van de ritprijs zoals aangegeven op de taximeter.
Deze korting is echter alleen geldig bij contante betaling en is niet van toepassing op zogeheten ‘vaste’ ritprijzen. Dit zijn vooraf afgesproken ritprijzen of vaste ritprijzen, zoals bijvoorbeeld het vervoer naar Schiphol. Deze ritten komen niet voor korting in aanmerking omdat op deze ritten al een korting is doorberekend.

  Direct naar Luchthaventaxi

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Amersfoort, Baarn, Blaricum, Bunschoten, Eemnes, Gooise Meren, Hilversum, Laren, Weesp, Wijdemeren
  Varianten
  Reguliere taxi

  Hop Taxi

  Onze dagelijkse passie van het vervoeren van reizigers naar hun bestemming is al ontstaan in de jaren dertig van de vorige eeuw. Hop Taxi helpt u van A naar B. Thuisbrengen na een avond stappen, afzetten op de luchthaven of vervoer naar die zakelijk afspraak. Alles van privé tot zakelijk reizen en van groepsvervoer tot speciaal vervoer. Als taxibedrijf brengen wij mensen in de regio Gooi & Vechtstreek, Baarn, Amersfoort, Eemnes en Bunschoten overal naar toe! Met vakkundig opgeleide taxichauffeurs en eerlijk, veilig en comfortabel taxivervoer bieden wij jou de fijnste manier van reizen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.