Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

Lenen aangepast vervoermiddel in Aalten

Stel, u bent niet zo makkelijk ter been, maar u af wilt er en toe wel eens op uit gaan. Een aangepast vervoermiddel voor een dag of een dagdeel zou dan een uitkomst zijn. Maar waar vind je zoiets? De hulpmiddelen-pool van de gemeente Aalten biedt dé oplossing! De hulpmiddelen zijn kosteloos te leen via de receptie van Careaz Dr. Jenny.

Gemeente Aalten
Bij Careaz Dr. Jenny zijn naast rolstoelen ook scootmobielen, duo-scootmobielen, tandems en een duofiets te leen voor maximaal twee dagdelen. Voor het gebruik van een scootmobiel heeft u een indicatie nodig van het Wmo-loket van de gemeente Aalten. Hiervoor kunt u bellen met telefoonnummer 0543 – 49 33 33. De rolstoelen, tandems en duofiets zijn zonder indicatie te leen. Een geldig legitimatiebewijs is het enige dat u nodig heeft.

Voor meer informatie of reserveringen kunt u tijdens kantooruren terecht bij de receptionistes van Careaz Dr. Jenny aan de Veensgracht 1 in Dinxperlo of bellen.

  Direct naar Lenen aangepast vervoermiddel in Aalten

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Aalten
  Varianten
  Rolstoelvervoer

  Careaz

  Persoonlijk, dichtbij en vertrouwd
  Careaz is een zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid ondersteuning biedt op de terreinen wonen, welzijn, zorg en dienstverlening bij ouderen thuis of zo dicht mogelijk bij huis. Bijdragen aan het levensgeluk van mensen met een kwetsbaar brein, lichaam en/of sociaal netwerk enerzijds en het werkplezier van medewerkers anderzijds, staan bij ons voorop.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.