|  | 

Archipel: Rolstoelauto te huur

Wilt u een dagje weg en genieten van uw vrijheid? Een bezoek aan familie of vrienden of er gewoon even op uit trekken met een rolstoel is vaak een hele toer. Of het komt er niet van. Met de rolstoelatuto van Kanidas kan dat veranderen. U kunt deze zeven dagen in de week reserveren (tussen 09.00 en 18.00 uur). Huurprijzen: Per uur € 11,00, per dagdeel € 40,00 (9.00 tot 13.00 uur / 14.00 tot 18.00 uur / 18.00 tot 24.00 uur). Tarieven zijn incl. brandstofkosten en btw. Reserveren per mail.

  Direct naar Archipel: Rolstoelauto te huur

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Best, Eindhoven, Nuenen, Son en Breugel
  Varianten
  Rolstoelvervoer

  Archipel

  Archipel, het gevoel van samen
  U leidt uw eigen leven, volgens uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Oók als u zorg nodig heeft, wilt u zelf keuzes kunnen maken. Wilt u zo gezond en vitaal mogelijk blijven wonen en leven, op uw manier. Met respect en aandacht bieden wij de hulp die past bij uw persoonlijke levensstijl. Of het nu gaat om zorg, welzijn of wonen.

  Archipel heeft een brede dienstverlening in zorg, welzijn en wonen. Gaat het om een prettige woonomgeving, meer sociale contacten of om zorg: bij iedere vraag zoeken we samen met u naar een oplossing. We werken samen met huisartsen en andere organisaties in Eindhoven en omgeving. Hierdoor kunnen we de zorg en service bieden die het beste bij u past. Archipel is al jaren een bekende organisatie op het gebied van verzorging en verpleging, in Eindhoven en omgeving. Wij verlenen onze diensten niet alleen in onze locaties, maar ook bij cliënten thuis. Op deze manier bieden wij voor iedereen die in meer of mindere mate zorg nodig heeft, het ideale pakket.

  Statutaire naam: 
  Archipel Thuis B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  60883626 - 000030035899
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.