Alleszelf.nl ALLESZELF.NL
 |  | 

ZuidZorg: Zorg Thuis

Professionele zorg, maar dan gewoon thuis. Fijn om gewoon thuis te zijn. Ook als u ziek bent of herstelt van een behandeling in het ziekenhuis. Of als u lichamelijk niet meer zo goed vooruit kunt. Met een klein team leveren wij de persoonlijke zorg en aandacht die u nodig heeft.

  Direct naar ZuidZorg: Zorg Thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Bergeijk, Best, Bladel, Cranendonck, Eersel, Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende, Helmond, Nuenen, Oirschot, Reusel-de Mierden, Son en Breugel, Valkenswaard, Veldhoven, Waalre, Weert
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee
  Betaling
  Eigen betaling, Persoonsgebonden betaling (PGB)
  Voorwaarden

  Zie de site.

  Zuidzorg

  Onze professionals staan altijd voor je klaar. Of het nu gaat om ondersteuning bij het wassen en aankleden, aantrekken van steunkousen, palliatieve nachtzorg, of hoog complexe kindzorg of -wondzorg. Hierbij maken we mede gebruik van ons kennisnetwerk en bundelen zo optimaal de krachten met mantelzorgers en andere zorgaanbieders, zoals huisartsen, ziekenhuizen, GGZ-instellingen in het welzijnsdomein, gemeenten en verzekeraars. Puur met als hoofddoel om jou zo zelfredzaam mogelijk te houden of maken. Zo kun jij in je eigen vertrouwde omgeving blijven wonen.  Dagelijks ontvangen meer dan 10.000 mensen onze warme zorg en met dank aan onze gespecialiseerde teams, zijn we al jaren ‘Vertrouwd Dichtbij’ met onze thuiszorgoplossingen, want samen leven is samen zorgen. 

  We zijn de enige zorgaanbieder in Zuidoost Brabant die gespecialiseerd is in het leveren van zorg achter de voordeur. Of het nu gaat om het leveren van zorg in een druk gezin, bij alleenstaande ouderen, in een drukke stad of op het platteland. Jong en oud zijn bij ons aan het juiste adres voor zorg en ondersteuning aan huis, zoals verzorging en verpleging, huishoudelijke zorg en jeugdgezondheidszorg. 

  Met behulp van onze betrokken zelforganiserende teams, leveren we je passende warme thuiszorg in de eigen vertrouwde omgeving. We werken met ruim 210 teams, bestaand uit 8 tot 15 zorgverleners, die snel lokaal kunnen schakelen als het op zorgverlening aankomt. We werken zo veel mogelijk met één zorgverlener per adres. Dat is voor iedereen wel zo prettig. We willen het u immers niet moeilijker maken, maar juist stukken makkelijker!  We bieden ook een heel pakket aan extra’s voor een goed leven, in de vorm van gemak diensten, dienstenbemiddeling, welzijnsactiviteiten en mooie kortingen op uitjes en ontspanning en verzekeringen.

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.