|  | 

Zorgzaam sterven

Soms is de zorg niet meer gericht op beter worden, maar vooral op zorgzaam sterven. Hoe moeilijk ook, juist op dergelijke momenten wilt u vertrouwde gezichten om u heen. Bij voorkeur van diegenen die u altijd verzorgd hebben. Familieleden, mantelzorgers en zorgmedewerkers die u vertrouwt, die weten wie u bent en wat u belangrijk vindt. Die ook uw familieleden kennen en zich kunnen verplaatsen in u en in hen. Ook op dit soort momenten is Viattence er voor u.

Thuis waardig sterven
Viattence thuiszorgmedewerkers en ook ons verpleegkundig team kunnen u en uw familieleden ondersteunen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat thuis waardig sterven, hetgeen voor sommigen een grote wens is, realiseerbaar is.

Wilt u uw persoonlijke situatie en wensen bespreken, neemt u dan gerust contact op met Uw Viattence Consulent 

  Direct naar Zorgzaam sterven

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Epe, Heerde, Vaassen, Wezep
  Soorten hulp
  Begeleiding
  Thuiszorg specialisatie
  Palliatieve zorg
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Viattence

  Over Viattence en de kwaliteit van onze zorg vertellen onze cliënten ons het meest. Viattence levert van lichte tot zware zorg aan ouderen zowel thuis als binnen onze woonzorglocaties in Wezep, Heerde, Epe en Vaassen. Viattence heeft jarenlange ervaring met vele vormen van dementie en andere aan ouderdom gerelateerde ziekten. Viattence staat voor Aandacht voor haar cliënten en bewoners. Wij bieden de zorg en ondersteuning die u wenst!

  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.