|  | 

Zorg bij u thuis

Wij bieden een breed pakket aan zorg, ondersteuning en persoonlijke begeleiding. De hulpvragen van mensen aan wie wij zorg verlenen zijn zeer divers. Zorg Intens is breed inzetbaar en kijkt per persoon/gezin en per situatie naar wat er nodig is.

  Direct naar Zorg bij u thuis

  Aanvullende informatie

  Dekkingsgebied(en)
  Almere, Drenthe, Friesland, Groningen, Kampen, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland
  Soorten hulp
  Advies, instructie, voorlichting, Begeleiding, Verzorging of verpleging
  Spoedhulp mogelijkheid
  Nee

  Zorg Intens

  Zorg Intens heeft het hoofdkantoor in Drachten, maar biedt thuiszorg in heel Friesland, Groningen, Drenthe, in de kop van Overijssel en Almere!

  Bij Zorg Intens werken verschillende professionals met ieder hun eigen achtergrond en ervaring. Ze variëren van ‘handen aan het bed’ tot  begeleiders bij psychische of financiële problemen. Een ongeluk komt nooit alleen en daarom is het vaak lastig om te bepalen aan welk soort zorg of hulp iemand allereerst behoefte heeft. Dat bepalen we samen met u. Ingewikkeld doen we bij Zorg Intens niet. We houden het graag overzichtelijk en efficiënt, met weinig management en veel praktische hulp.

  ‘Hands on’ is ons motto. De medewerkers van Zorg Intens zijn goed gescreend. Betrouwbaarheid staat bij ons hoog in het vaandel. Onze medewerkers komen langs bij u thuis en wonen vaak dichtbi

  Statutaire naam: 
  Zorg Intens B.V.
  Kamer van Koophandel: 
  55772803 - 000004624548
  Rechtsvorm: 
  BV
  Delen: 
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.
  Kloppen de gegevens niet (meer)?
  Geef een wijziging door.